הבוס שלי לא מפסיק לדבר ומבלבל לי את המוח. מה לעשות?

גיטי בת 22 | כתבה את השאלה ב-07/12/19 בשעה 14:55

היי שלום לכולם,קוראים לי גיטי,
ואניבת 23 עובדת בתור קופאית ראשית וגם שילוב
של קופאית, התעסקות אם כספים, תעודות, וכו.
אני גרושה.יש משהו שמאד מפריע לי בעבודה
אשמח לעצה שלכם.
הבוס בסביבות ה26,לא מפסיק לדבר, יותר גרוע
גרועה מבחורה, וסיפורים על אשתו וגיסו וחמיו וכו.
ויש עוד עובד שם שגם לא סותם תפה, ויש לו איזה
הפרעה אישיותית צועק מקלל כל הזמן, באמת אחד
שנראה שסובל בחיים.תכלס
אני נרטת טוב, ושתיהם מנסים כל הזמן לצוד את תשומת ליבי בסיפורים ובילבולי מח.
החלטתי לשים לזה סוף ולא מצדיקות, פשוט לא חושבת שאני אמורה לדבר איתם בכללי על דברים שלא קשורים לעבודה, באתי לבוס אמרתי לו שלא נעים לי כל הסיפורים ואני מעדיפה שידברו איתי רק עניני עבודה.
ונגיד צריך שאילתא על מוצר אז הוא מגיע דווקא לקופה שלי ומבקש שאילתא על מוצר, ועומד קרוב,בקיצור בחור דפוקקק...
אני לא חושבת שאני אמורה ליהות חברה שלהם ולהקשיב להם זה גם ממש מפריע לי לעבודה שליי
אני באה עושה תעבודה שלי, אני אישה אתם גברים תנו לי תשקטטט.
חשבתי לפנותתת למנהל אזורר ולספר לו.אבל לקחת סיכון שהמנהל שלי עכשיו ידע.
אתמול הבוס אומר לי אני לא בחור רע שתדעי.
מה הקשר מי חשב שאתה רע או לא.ממש לא הכיוון.
או שאני אם לקוחות מתחילל לספר על ירושותת ועל סבתא שלו וניסה לצוד את תשומת ליבייי.
לא הסתכלתי לכיוונו, למרות שהרגשתי שמנסה לדבר אליי, אחר כך אמר לי אני יודע שאת לא אוהבת שמדברים איתך אבל רק תחשביי על מה שאמרתי, על ירושות לחשוב מה נסגררררר אם אנשיםםםם
הסטטוס שלי זה גרושההה ואני חרדית
וחשוב לי לצייןן שאני לא מעוניינת לדבר איתם לא מטעמי צדיקוווותתת, יש נורמותתת מסוימות ומוקבלות.
איםה שעבדתי הייתי רגילה לבוסים שלא מסתכלים לכיון שלי חוץ ממה שצריך להעיר או משכורות וכו.
אשמחחחח לעיצה שלכםםם ממש מרגישה מוטרדת מהנושאאאאא
גם מדבר המון על אשתוו.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"