אמא שלי מעירה לי כל הזמן, ואני חושבת שאני מתחרפנת

נועה בת 17 | כתבה את השאלה ב-08/12/19 בשעה 12:05

אמא שלי ואבא שלי גרושים
אבא שלי מורכז הרבה בעצמו וככה הוא היה כל החיים שלו, אמא שלי גידלה אותנו לבד. היא החליטה פרק את החבילה המשפחתית וככה יצא שההורים שלי התגרשו כשאני הייתי ביסודי, הייתי מאוד קשורה לאבא שלי ככה שהיה קשה לראות אותו סובל (אמא שלי עזבה אותו) אבל אז זה התחיל להיות כאילו מלחמה ואמא שלי הייתה מרוכזת בעצמה, ואבא שלי גם ככה שהייתי והרגשתי מאוד לבד. יש לי אח גדול ככה שלפחות היה לי איתו. אבל לאחרונה הוא הלך למכינה ואני נשארתי לבד עם אמא שלי. אמא שלי עובדת בעבודה שהרבה ימים היא לא בבית אבל אז כשאין עבודה היא כל הזמן בבית. ככה שיוצא שלפעמים אני שבוע בבית לבד. ולמדתי להתמודד עם זה , זה מאוד קשה לפעמים אבל אני באמת מנסה לשרוד. אני רוצה כבר לעבור. הקטע הוא שכשאמא שלי חוזרת היא מרגישה שהיא לא איתי מספיק ואז פשוט לא נותנת לי ספייס. בגלל שאני הרבה לבד אני זקוקה להרבה יותר מרחב והיא לא מקבלת את זה. אני עוד מעט בת 17 ויש לי עיסוקים אבל היא מרגישה שהיא יכולה לקבוע לי מתי ללכת למקומות ו נעלבת כשאני אומרת לה שיש לי כבר תוכניות שתיכננו מזמן. בחודש האחרון היא לא הייתה כמעט בבית ככה שזה היה רק אני , והשמנתי קצת . כשהיא חזרה היא לא הפסיקה להעיר לי עם עקיצות , הלכתי איתה לקניון ושאלתי אותה מה היא חושבת והיא אמרה לי שזה נראה קטן , ושבחודש האחרון כשהיא לא הייתה השמנתי מאוד. זה כואב כי זה נקודה ממש רגישה , היו פעמים שכשהיא נסעה לעבוד במשך שבוע לא הייתי אוכלת. ואז היא הייתה גאה בי כי הורדתי במשקל. לא אכלתי כבר יומיים , והיא שמה לב אבל מרגיש לי שאפילו מעודדת את זה. ואני מרגישה חנוקה ובעיקר מתוסכלת. אני מרגישה שאפילו אני לא יכולה לדבר איתה. ואני אוהבת אותה אני באמת אוהבת אותה אבל מרגיש לי שאני שורדת את הימים איתה ואני רוצה להנות מלחזור הביתה ולא ששמה יהיה לי את הבריון.
תודה מראש , כנראה שאף אחד לא יראה את זה אבל זה היה משהו שהייתי צריכה לפרוק.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"