איך להתמודד עם קנאה לא מבוססת?

ללין בת 23 | כתבה את השאלה ב-11/12/19 בשעה 12:55

שלום , לא מזמן נכנסתי לזוגיות . בן זוג מדהים ואני אוהבת אותו מאוד. הכרנו הרבה לפני שהתחלנו לצאת , הוא היה בשל לזוגיות הזו מההתחלה ואני לא עקב אכזבות קשות ממערכות יחסים בעבר , מה שגרר יחסי "ידידות" קשים בנינו .. און אנד אוף...
כשעוד לא היינו ביחד הוא עייף מלחכות לי והתחיל לצאת לדייטים, עליהם הוא סיפר לי , ואחד הדייטים היה עם מישהי מהעבודה שלנו והדייט היה טוב במיוחד .. אבל בגלל שדברים בנינו התחילו להתקדם בכיוון הנכון הוא חתך ממנה.
עקב העובדה שאני יודעת שהדייט איתה היה מוצלח ושסביר להניח הוא היה מוביל לעוד אחד וכנראה גם לזוגיות, אני לא יכולה שלא להתמלא קנאה כשאני שומעת את השם שלה או נתקלת בה במסגרת העבודה . כל אירוע שהם נתקלים אחד בשני אני אוכלת סרטים בבית , אפילו בוכה , למרות שהבחור הוא באמת בחור אוהב , נאמן , ילד טוב ירושלים ואין מצב שהוא היה פוגע בי בדרך כלשהי .
השיא היה כשגיליתי שהוא יוצא להשתלמות לטווח ארוך מאוד וגם היא תהיה שם .
אני מנסה שלא לשתף אותו בתחושות שלי כי בפעם האחרונה ששיתפתי הוא אמר לי שאני מגזימה .. והוא צודק .
איך להתמודד עם הקנאה המשוגעת הזאת ? איך להפסיק לדאוג ממנה ?