חלומות מציקים על האקס מלפני 8 שנים, אני צריכה טיפול פסיכולוגי?

Venus בת 26 | כתבה את השאלה ב-14/12/19 בשעה 14:01

היי לעוזרים,
אני והאקס שלי (קשר של שנה וחצי +) נפרדנו בסוף שנת 2012..כמו שניתן לראות עברו מאז המון שנים אבל עד היום אני חולמת עליו באופן קבוע לפחות אחת לשבועיים. העלילה בחלום הנה תמיד אותה עלילה שאנו חוזרים להיות ביחד רק התפאורה והמיקום שונים. שלשום חלמתי שהוא גר בחו"ל וכבר נשוי אך כשחזר לביקור בארץ נפלתי לפיתוי שוב.....
עבר המון זמן, לא בקשר איתו לא אוהבת לא מתגעגעת כלום והחלומות האלה מערערים אותי לחלוטין במשך יום שלם למחרת.
איך אני מוציאה אותו מהראש??? למה זה קורה?? אני צריכה טיפול פסיכולוגי?