אין לי טיפת מושג מה לעשות בחיים, מה ללמוד, במה לעסוק, איך מבינים?

מתלבטת בת 18 | כתבה את השאלה ב-15/12/19 בשעה 10:09

שלום, כפי שניתן לראות בכותרת אין לי כיוון למה אעשה בחיים. אני מאוד רוצה ללמוד, אבל אני פשוט לא יודעת מה.
יש לי נתונים מאוד טובים, ממוצע הבגרויות שלי מאוד גבוה (מעל מאה אם מחשיבים בונוסים) ועדיין לא עשיתי פסיכומטרי אבל אני בטוחה שגם בו אצליח אם צריך. כך שמהבחינה הזאת אני לא חושבת שתהיה לי בעיה להתקבל למסלול שיעניין אותי (אם אמצא אחד).

אתם בטח תוהים לעצמכם לאן אני ממהרת... ובכן, כרגע אני עושה שירות לאומי וממש לא מתחשק לי לעשות שנה שניה (משלל סיבות), אך בקצב הזה אני מרגישה שאין לי ברירה אחרת. אני לא יודעת מה אני רוצה ללמוד, אין לי אפילו כיוון כי תחומי העניין שלי מאוד מגוונים ואין תחום שמעניין אותי משמעותית יותר מהשאר. אני מפחדת שאם אסיים את השירות אחרי שנה אחת, לפני שאחליט מה אני רוצה לעשות, אתקע בלי עבודה ואז מה עשינו בזה שסיימתי?

בקיצור, איך הבנתם במה אתם רוצים לעסוק? מה ללמוד? זה משהו שתמיד רציתם או שדווקא הגעתם אליו במקרה? איך אני מבינה מה לעזאזל אני עושה עם החיים שלי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"