ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

איך לצאת מהארון בפני הקראש האולי הומו שלך?

בן אנוש בן 17 | כתב את השאלה ב-21/01/20 בשעה 15:17

זה מורכב..
כבר המון זמן שאנשים גוזרים עליי שאני חייב להיות הומו. כמובן שאני תמיד מכחיש את זה, אבל עכשיו אני נמצא בבעיה.

מישהו (תלמיד חדש) מכיתה שלי תפס לי את העין, עזבו את הבלבול המטורף של האם אני הומו בכלל? הוא אולי בי? או מה שזה לא יהיה. אני מרגיש שגם הוא הומו ואני יודע שרצות שמועות בבית הספר שאנחנו זוג ושאנחנו הומואים.
אני לא יכול לומר בוודאות שהוא הומו למרות שיש לו את סטריאוטיפים שבואו נהיה מציאותיים הם לרוב נכונים... וגם הוא צוחק על זה הרבה, כמוני.

הייתי ממש מגעיל אליו כל תחילת שנה בגלל זה. ובחודש האחרון אני מרגיש שזה פשוט בוער בי לצאת מהארון ולהיות איתו.. אני ממש מרגיש את זה מבפנים שאני רוצה רק להתעסק בו כל היום ורק חושב עליו וזה מעסיק אותי רוב שעות היממה ואפילו פוגע לי בלימודים כי אני נטו חושב רק על זה ואם זה לא מספיק אני מדבר עליו כלכך הרבה שאנשים אומרים לי "אתם מאוהבים" "אתה מאוהב בו" "אתם מתאימים להיות זוג" "וואי אתם תהיו זוג".

הוא פחות מראה סימנים של "אני בקטע שלך" ואני מפחד שאני חי באיזה סרט שדבר כזה יכול לקרות (שנהיה יחד) ובעצם אני מבהיל אותן ברמיזות שלי ובהתעסקות שלי איתו.

אני מפחד מאוד שהכל דמיון ואני אצא מהארון והוא לא, או שלא ירצה אותי, או שזה לא יסתדר.. איך בכלל מנהלים מערכת יחסים של גבר לגבר. עד עכשיו הייתי רק ביחסים עם בנות. (כן גם מיניים, והרבה, ואהבתי את זה). הצילו בלבול מיני!!

בקיצור
אני לא יודע איך להתנהל בסיטואצייה הזאת.
בבקשה תעזרו.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"