לא מבינה אם הוא נכה רגשית או שהוא משחק בי, פריים אלפא תעזור לי!

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-16/01/20 בשעה 10:52

שלום לכולם, אנסה לתמצת ככל שאפשר.
הכרתי את תומר בעבודה, אנחנו בקשר כמעט שלושה חודשים.
היה בינינו קליק טוב, שיחות עמוקות, והרבה מתח מיני באוויר.
הוא בן 23 והוא סיפר לי שמעולם לא היה במערכת יחסים עם מישהי (רק סטוצים).
החלטתי לעשות צעד והצעתי לו שניצא בערב "כבדרך אגב", בפגישה הוא נישק אותי והתוודאתי בפניו שיש לי רגשות אליו והוא הודה שגם לו.
הבעיה בכל הסיפור הזה שהוא טס בעוד חודש לטיול הגדול שלו (למשך שלושה חודשים).
אמרתי לו שבגלל הטיול אני מעדיפה שלא נפתח את מה שיש למעבר, והוא התעקש ואמר שהוא חושב שכן אפשר לשמור על קשר גם כשהוא יהיה בחול והוא רוצה את מה שיש בינינו בקטע מאוד רציני.
אחרי הפגישה הראשונה הצעתי לו שניצא גם לסרט, ויצאנו.
מאז הוא לא טרח להזמין אותי לצאת איתו, הוא בא רק לישון אצלי ולא מעבר. לא שכבנו, אמרתי לו שאני בתולה ושלא יחשוב בכלל בכיוון, והוא אמר לי שהוא לא מחפש את זה בכלל.
אני לא מצליחה להבין מה הוא רוצה מימני, מצד אחד הוא מתעקש ואומר שהוא לוקח את זה ברצינות ומצד שני הוא לא עושה שום צעד ולא מזמין אותי לצאת איתו. התחלתי בשלב הזה לתפוס מימנו מרחק, וכשהוא הבין שאני קרה אליו הוא התקשר לברר מה קרה ואמר שהוא לא רוצה שנהיה ככה,
אמרתי לו שזה לא מקובל עליי כל מה שקורה ואני הרבה מעבר לזה, וכאן זה מסתיים, הוא רק הצדיק אותי ואמר שהוא לא התכוון שזה יצא ככה ואלו לא הכוונות שלו..
נמאס לי מהמשחקים שלו, ןאני לא יודעת כבר מה לעשות..
אני די תמימה וחסרת ניסיון בכל מה שנוגע לבנים, בגלל זה הוא גם ישן אצלי בשיא טיפשותי..
אשמח לשמוע את דעתכם וכיצד לפעול