אני פשוט לא מבין למה הוא לא עמד לי, בד"כ כשאני פעם ראשונה עם בחורה הוא תמיד עומד

קינגר בן 20 | כתב את השאלה ב-18/01/20 בשעה 16:48

טוב אני אתחיל קצת מהתחלה, אולי זה קשור, מי יודע..
יצאתי לפני כשנה ממערכת יחסים של 3 שנים. מן הסתם שקיימנו בזמנו סקס והמון , אבל בתחילת הקשר היו לי בעיות זקפה שעם הזמן עברו.
הבנתי שזו חרדת ביצוע ולחץ של פעם ראשונה .

לאחר כשנה לא קיימתי יחסים עם אף אחת, ודווקא השבוע כן יצא לי עם מישהי במקרה ולא בקטע רציני, ולא היו שום בעיות זקפה, הכל היה רגיל , ושכבנו מס פעמים.

*שלא תחשבו שבגדתי בה , לא היה בינינו שום דבר מעבר לסקס , והיה מוסכם על שנינו שאנחנו לא ביחד ושלא נשכב יותר .

לאחר כמה ימים קבעתי עם חברה טובה שלא ראיתי המון זמן (לא היה שום כוונה לאיזה משהו מעבר), יצאנו למסעדה ומפה לשם עלינו אליה הביתה.
התחלנו להתנשק ולגעת אחד בשני וזה היה ברור שזה הולך לכיוון סקס, אבלל... לא עמד לי.. אפילו לא טיפה.

עכשיו אני יודע שיש דבר כזה חרדת ביצוע , אבל באותו השבוע קיימתי יחסים והכל היה טוב ויפה , ולא הייתה לי כוונה להרשים אותה או משהו, ועם החברה הטובה לא הייתה מלכתחילה כוונה לסקס אבל זה גם משהו שגם פשוט זרם ..

בנוסף, תמיד היה בנינו איזה מתח מיני וזה היה רק עניין של זמן עד שזה ייקרה בנינו משהו , אבל שוב זה לא משהו שהיה מתוכנן והלך לכיוון הזה .

אני פשוט לא מבין למה הוא לא עמד לי, בד"כ כשאני פעם ראשונה עם בחורה הוא תמיד עומד (גם אם רק מתנשקים) .

אשמח לייעוץ :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"