במה אני טועה? למה גברים תמיד מתייחסים אליי כמו לזבל?

Talush בת 18 | כתבה את השאלה ב-21/01/20 בשעה 13:00

אני בן אדם טוב, בחורה יפה, אינטיליגנטית, לא פרחה, לא מחפשת כסף, מחונכת, ממשפחה טובה, לא מוציאה קללות ושטויות מהפה, מכבדת את כולם, באמת אחלה של בן אדם (בלי להתרברב.. רק מתארת תכונות).
ולמרות זאת אני לא מצליחה להחזיק מערכות יחסים ונפגעת כל פעם מחדש.. בשנה האחרונה היו לי 4 מערכות יחסים (כל אחת עם גבר שונה לגמרי מהשני בהתנהגות, במראה, ובסוג הבנאדם) שכולן נגמרו תוך שבועיים-חודש ואני לא יכולה לשים את הדגש על למה. תמיד בשלב מסויים תוך מעט מאוד זמן היחס של הגבר (בכל הפעמים הפעמים) השתנה כלפיי מיחס אוהב, מכבד, ומתלהב ליחס של מובן מאליו וכמישהי שאפשר לעשות לה כל קטע מסריח וזה עדיין יהיה בסדר, אני לא הייתי מוכנה לסבול את זה ולאחר שניסיתי להעלם לו קצת ואז לנסות לתקן את זה ולדבר איתו על המצב(מה שלא באמת הוביל לשינויי ביחס אף פעם) נפרדתי בלית ברירה.
אני לא נדבקת ומחפשת תשומת לב מסביב לשעון, לא מזניחה את עצמי אחרי שמתחילה מערכת היחסים, לא נותנת יותר מדי אהבה בקטע דביק, לא "מלכת הקרח" ולא עושה כלום שלדעתי יכול לגרום לזה. בסך הכל בחורה חמה ואוהבת בדיוק במידה הנכונה.
אמא שלי טוענת שזה בגלל שאני בחורה טובה מדי ולא "מוציאה לגבר את הנשמה" לפני שהמערכת יחסים מתחילה.. עם הזמן אני מתחילה לחשוב שהיא צודקת.
מה אני צריכה לעשות בשביל שסוףסוף תהיה לי מערכת יחסים נורמלית שתחזיק יותר מבסך הכל חודש ולא אהפוך להיות בה מובן מאליו וההתלהבות תרד כ"כ מהר? מה אני עושה לא בסדר?
אני מבקשת מכל הלב, כל מי שיכול לומר לי מה הטעות שלי עם גברים ומה אני צריכה לעשות בכדי לצאת מהמעגל הזה של מערכות היחסים הקצרות שיעזור לי.