נפרד מהאקסית אבל הוא רגיש ומבולבל. מה לעשות?

מתוקית בת 24 | כתבה את השאלה ב-23/01/20 בשעה 09:43

טוב אז הכותרת קצת לא ברורה
אבל האקסית זרקה אותו.
התחלתי לצאת עם מישהו בערך שבועיים.. הוא בול מה שאני מחפשת
גבוה, הטעם שלי, אינטיליגנט, רגיש, יודע מה הוא רוצה, עובד ולומד.
כמובן שזה ממש חדש ויכול להיות שאגלה בו דברים שלא מתאימים לי.
בדייט הראשון גיליתי שהוא יצא לפני כמה חודשים מקשר של שנה, אבל לא הבנתי את גדול ההשפעה של זה עליו ועד כמה זה טרי.
הוא אמר בדייט הראשון שהיה לו קשה והוא כן היה באפליקציות כדי להתגבר והיה לו כבר ריבאונד, ועכשיו זה ממש לא המצב. הוא רוצה להמשיך הלאה והוא לא רוצה שהם יחזרו.
לא העמנקו בה כי זה היה דייט ראשון וזה היה נראלו מוזר ובצדק.
דייט שני היה מדהים, בחיים לא לקחו אותי לרקוד במסיבה בדייט שני והיה ממש כיף.
ישנו ביחד אבל לא שכבנו, הוא גם לא לחץ.
אחכ הוא חיזר,שלח הודעות, בא אליי לעבודה להגיד שלום, תוך כדי שהוא במעבר דירה אז עברו עליו ימים קצת קשים בהעברה והכל. אפילו עזרתי לו במשהו קטן שהיה צריך להעברה וזהו בגדול, הבעיה התחילה אחרי "הדייט השלישי" (פשוט באתי אליו לראות את הדירה החדשה אז לא ממש דייט) הוא רצה שאני יבוא לנוח איתו קצת כי כל היום הוא ניקה ועבד על הדירה. היה קצר ונחמד. אחרי שהלכתי הוא שלח הודעה שהוא ממש שמח שבאתי ואחכ הלכנו לארוחות שישי(כל אחד לארוחה שלו) והוא אמר שהוא חותך לראות נטפליקס ולישון ולא רצה שאני יבוא אליו שוב באותו הערב. (זה היה הלילה הראשון שלו בדירה אז הנחתי ש אולי גם לא מתאים) כן קבענו שאני יבוא אליו כמה ימים אחרי (כי הוא נוסע לחול לכמה ימים לעבודה)
מאותו ערב פחות שמעתי ממנו, מסתבר שיום אחרי זה הוא היה צריך לקחת מייבש לדירה (מהמשפחה של האקסית! והוא סיפר לי על זה שהייתי אצלו אבל לא חשבתי שזה כזה סרט)
הוא אמר שעשו לו בעיות עם זה ושאלתי מה קרה והוא אמר שהוא לא רוצה להכנס לזה. הבנתי שזה ממש השפיע עליו כל הקטע עם המייבש לקחת אותו מהם ולראות אותם. (הוא לא ראה את האקסית רק את המשפחה)
באותו יום הוא היה ממש יבש ובקושי דיברנו, יום אחרי זה גם הוא לא דיבר כמעט רק שאל מה קורה ומה איתי ואמר שהוא ממש רוצה להפגש אבל כנראה יוכל רק מאוחר ב11. וזה היה כמה שעות לפני שהוא טס, הייתה לו טיסת לילה (נסע לעבודה)
בכל מקרה באתי גם כדי לראות מה קורה איתו
הוא היה נראה ממש שבור, הנחתי בגלל המעבר דירה והוא אישר את זה ואז הוא גם הוסיף שזה קשה לו כל המעבר גם מבחינה קצת רגשית , פתאום לגור לבד (היה גר עם שותפים והיה לו תכנון גם לגור עם האקסית)
ששאלתי אותו למה הוא מסתורי, ואם קרה משהו, (בגלל המייבש) הוא התחיל לספר על הקטע עם האקסית, שראה את המשפחה, וזה החזיר אותו קצת אחורה, היה לו קשה עם זה, והיא גם דיברה איתו בגלל הדירה הקודמת שהיו צריכים לעבור אליה, אבל הוא אומר שהיא בכלל לא רוצה לדבר איתו מעבר לזה על שום דבר ושהיא זרקה אותו בשיחת טלפון וזה פגע לו באגו וזה הזכיר לו את זה והכל. אז בגדול הבנתי ממנו שהיה לו קשה לראות אותם, לשמוע מהאקסית וזה כנראה גם הזכיר לו את העובדה שהוא גר לבד ולא איתה כמו שהם תכננו כי הוא סיפר שהוא היה אמור לגור איתה באיזה דירה (ניסה להסביר לי למה היא מדברת איתו , כי היא כעסה עליו שהוא ניסה לעזור לה להכנס לדירה שהם היו צריכים לגור בה )
ניסיתי להבין מכל זה אם הוא עדיין רוצה אותה / מרגיש , והוא אומר שכבר היה לו ריבאונד (עבור חודשיים) וכן עדיין קשה לו עם זה אבל הוא כן רוצה להמשיך הלאה לצאת עם מישהי אחרת וכן להמשיך איתי וממש לא לחזור אליה, אבלללל כן יש מצב שהם ידברו בשביל סגירת מעגל בשבילו. (כי היא זרקה אותו בשיחת טלפון אז הוא אומר שהוא כן היה רוצה איתה שיחה נורמלית אבל לא לחזור)
הוא ראה שאני נלחצת קצת מכל הסיפור ואמר שהוא הכי מבין אותי אבל זה לא נראה כמו שזה נראה וזה פשוט החזיר אותו קצת אחורה, אבל הוא בכלל לא רוצה אותה הוא רק היה רוצה לדבר איתה והוא לא ינסה לשכנע אותי שזה המצב במילים הוא יודע שזה לא יעזור, הוא אמר שהוא ינסה להוכיח לי במעשים ( כמו שהוא בא אלי לעבודה ונתן דוגמה שהוא מראה עניין ) ושזה בגדול בידיים שלי, וזה שיקולים שלי. הוא נתן לי להחליט אם זה מתאים לי ושהוא כן היה רוצה להמשיך, יכול להיות שזה ימשך שבועיים ויכול להיות שזה ייהיה להרבה זמן..(זה ציטוט שלו)
וזהו אחרי זה ניסיתי לצאת מהשיחה שהכל סבבה, הוא נהיה כבר יותר חמוד מאותו רגע, ואמרתי לו שאני מעריכה את הכנות ושהוא פתוח ככה איתי (הוא גם אמר שהוא לא היה משתף אותי ומרגיש איתי ככה בנוח לספר אם הוא לא היה מעוניין) וזהו לא רציתי להיות דרמטית וללכת כי אני לא באמת יודעת מה לעשות. הוא ניסה להגיד שבזמן שהוא נוסע יש לי זמן לחשוב על זה אבל ניסיתי להראות לו שאני לא לוקחת את זה בכזו דרמטיות ושאני לא באמת יודעת אם אני יחשוב על זה. (אבל אני כן כנראה)
אז אשמח להערות בונות/ דעות/ טיפים/ תובנות והארות עם א'!
האירו את עיני, האם לברוח ממנו כמו מאש. או שזה מוקדם מדי לדעת?!
תודה לעוזרים