איך הולך תהליך הגיוס למשטרה?

שני בת 27 | כתבה את השאלה ב-23/01/20 בשעה 17:25

שלום,
רציתי לברר לגבי תהליך הגיוס עצמו למשטרה עד שמקבלים תפקיד מן המניין.
מבררת לגבי תפקיד מנהלי בלבד ולא תפקיד שטח!!!
הבנתי שיש ראיון אישי, לאחר מכן יום מבדקים כאלה פסיכוטכניים, ואחרי זה יש שלב של בדיקה בטחונית.
רציתי לדעת מה קורה אחר כך? האם יש קורס של המשטרה שצריך לעבור? אמרו לי שזה שבועיים בערך
למיטב ידיעתי בתפקידי שטח עוברים קורס ארוך של כמה חודשים טובים אבל לתפקיד מנהלי גם צריך לעבור משהו בשביל להיות שוטר?

אם כו, מהו התהליך המדויק לתפקיד מנהלי וכמה זמן עובר בין שלב לשלב? מה המקסימום זמן שזה אמור לקחת?
היתי מאד רוצה להכנס לגוף הזה בתור עובדת מנהלית אך מצד שני מורכבות התהליך וזמן ההמתנה הממושך עלולים לגרום לי לפספס.

תודה לעוזרים!

להתגייס למשטרה לתפקיד מנהלי?

כן, לטווח הרחוק שווה מאד

לא, לא תוכלי לנהל בית וקריירה

אחר (בתגובה)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"