אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אומרים לי שהילדה שלי לא יפה, זה מרסק לי את הלב, מה לעשות?

רוני בת 31 | כתבה את השאלה ב-24/01/20 בשעה 14:09

יש לי תינוקת בת חצי שנה בריאה ומתפתחת יפה. נכון זה חשוב והכי חשוב. אני בחורה יפה שתמיד קיבלה תגובות חיוביות על המראה שלה, ובעלי גבר נאה. אבל יש משהו שמטריד אותי וממש אשמח לעצתכם כדי לשחרר. אני מקבלת תגובות שעיקרן מהסביבה הקרובה (אחים גדולים אפילו) על המראה של הבת שלי שנאמרות חצי בצחוק אבל מרסקות לי את הלב: האוזניים הגדולות שלה, האף הגדול והעיניים..וגם הרבה תגובות שהיא לא דומה לי בכלל. התגובות למרבה האירוניה והעצב נאמרות לרוב מצד קרובי משפחה שאומרים חצי בצחוק שהיא בטח מאומצת או מביטים בה באכזבה כזאת שמפלחת לי את הלב. בשבילי היא הכי מותק ונפלאה בעולם, אבל כן. אני מודעת למראה שלה וזה מפריע לי. קשה לי לא לחשוב על זה ועל תגובות שתקבל בעתיד שכוללות השוואה אלי או בכללי למראה שלה. קשה לי גם שהיא לא סימטרית או יפה.
אני לא אגיד לילדה בעתיד בחיים דברים שיורידו אותה, אבל אשמח לעצתכם איך אפשר להכיל את המחשבות האובססיביות על המראה שלה, להשלים ולקבל את זה. להיות חזקה מול תגובות. וכן..בריאות זה הכל אבל זה לא מה שעוזר לי לא לחשוב על זה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"