הוא מעשן כל הזמן. מה אני אמור לעשות?

דניאל בן 25 | כתב את השאלה ב-28/01/20 בשעה 13:43

אז הי לכולם אני דניאל בן 25
מזה כ שנתיים אני בזוגיות עם גבר שנינו מחוץ לארון
הבן זוג שלי כל הזמן מעשן ירוק ועושה באנגים זה בלתי נסבל אני לא יכול להמשיך איתו ככה אני מאוד אוהב אותו אבל זה הופך אותו לאדם מוזר סטלן ולא רציני
אני מאוד אוהב אותו אבל מנגד זה מאוד מפריע לי אני אומר לו כל הזמן אל תעשן זה לא מתאים לך אתה מתנהג מוזר שאתה מעשן זה משפיע עליך רע הוא כל הזמן עם פנים נפוחות ממלמל מילים לא מובן אני ישר רואה שהוא לקח משהו אני באמת חושד שאולי הוא בעצם עושה משהו אחר בנוסף למרות שאני רק תפסתי אותו עם בנגים וירוק
אני ידי חצוי ואחרי שנתיים די קשה לי נפשית לקום וללכת והוא גם כל הזמן בוכה לי שהוא שומע שאני רוצה לעזוב אותו והוא לא משתנה בקטע הזה ממשיך עם העישונים ואני מרגיש עליו בדיבור הוא מגמגם. ולא בפוקוס ואני כמעט בטוח שהוא משקר עלי שתמיד אני שואל אותו מה שוב פעם אתה מעשן אני נמצא ממש בבעיה. מה אני אמור לעשות
הוא גם בכללי אדם לא יציב לא עובד בחיפושים כל שני וחמישי מחליף עבודה
עצבני מידי בוכה המון מרגיש לי שהחיים גדולים עליו ואני כמה שאני מנסה לעזור לו זה פשוט לא עובד מתוסכל ברמות