בעלי מגיב על תמונות של בחורות באינסטגרם וטוען שכולם ככה, מה לעשות?

Angel בת 25 | כתבה את השאלה ב-29/01/20 בשעה 12:00

אני והבן זוג שלי 3 שנים יחד מתוכן שנה נשואים הוא בן 30
אני רואה שיש לו אינסטגרם והוא עוקב אחרי מלא דוגמניות אינסטגרם שרובן מעלות תמונות ממש חשופות
הוא אומר שכל הגברים ככה והוא רק מסתכל .. טוב.. לא אמרתי כלום
אבל הוא עושה להן מלא לייקים, מגיב גם לחלק מהתמונות
נניח אחת העלתה תמונה שלה בתחתונים במרפסת והוא הגיב- איזה כיף לראות נוף כזה על הבוקר ואימוג'י של לבבות
או נניח הגיב על תמונה של איזה נערה חצי ערומה- רמה גבוהה ואימוג'י של אש
או עוד תגובה שלו על תמונה של מישהי עם כרית על הישבן- חבל שאני לא הכרית
ועוד הרבה תגובות כאלה על מלא תמונות של דוגמניות ערומות רובן לדעתי קטינות כי יש להן תמונות עם חולצת בית ספר

דיברתי איתו על זה פעם אחת אבל הוא אומר שזה סתם הוא רושם והוא לא בוגד בי או משהו וזה הכל וירטואלי והבחורות האלה גם ככה יש להן מיליון תגובות הן אפילו לא רואות מה שהוא רושם..
אז למה לרשום את זה ?
הוא ממש התעצבן עליי ואמר לי שככה כל הגברים וזה שאנחנו נשואים לא אומר שאין לו עיניים וכמו שגם אני בטח נדלקת על גברים שאני רואה ברחוב ככה הוא
אבל זה לא נכון, אני לא מסתכלת על תמונות של גברים ערומים באינסטגרם ומגיבה דברים ואני גם לא נדלקת על גברים ברחוב
האם באמת אני מגזימה או שזה לא תקין ? מה אני אמורה לעשות? הוא לא מוכן למחוק את התגובות האלה ולהפסיק