מפורסמת בטיקטוק אבל הסוכנות שלי לא דואגת לי לפרויקטים. איך להתקדם?

לילך בת 16 | כתבה את השאלה ב-18/02/20 בשעה 22:13

היי קוראים לי לילך (שם בדוי) אני מפורסמת ממש בטיקטוק ומשום מה לא שמים אותי בפרוייקטים
אני בסוכנות והסוכן שלי גם לא לוקח אותי למקומות למרות שאני אומרת לו על זה ..
הקהל בטיקטוק ממש אוהב אותי ויש לי 10k עוקבים באינסטגרם
ובטיקטוק יש לי יותר מ60 אלף
עוקבים שממש אוהבים אותי באמת תמיד במפגשים
כולם כולם באים אליי.
יש לי פוטנציאל מטורף בלי להשתחצן ואני יצירתית ועולה על טרנדים ..
לא מוסיפים אותי לפרויקטים כי אני לא יפה מספיק או בגלל שאמרו לי שבדכ יש להם פרוטקציות או שהם עושים דברים שאני לא הייתי עושה ובגלל זה לא הציעו לי להצטרף...
אני לא יודעת איך להתקדם בעולם הזה של התעשייה הזאת ואני ממש רוצה להתקדם ממש.
הציעו לי אודישן לבנים והבנות גם ואני לא יכולה להיכנס כי אני בסוכנות וזה מבאס ברמות.
כי הסוכנות שלי לא דואגת לי בקושי לדברים..
מה לעשות??

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"