האם להתעקש לקבל הכסף חזרה אחרי 14 שנה זוגיות?

נינה בת 36 | כתבה את השאלה ב-16/02/20 בשעה 10:39

שלום. הייתי בקשר זוגי עם בחורה 14 שנה. הסתרתי את הקשר מהמשפחה שלי כי לא יכולתי לצאת מהארון. במהלך השנים עזרתי לה המון כל הבילויים היו על חשבןני והבאתי לה במצטבר כשלושים אלף שח . כי לה היה בית לתחזק ומשכורת בסיסית ואילו אני גרתי עם הוריי ועם משכורת סבירה ויציבה. היא כל השנים כעסה שלא באתי לגור איתה והוצאתי את הקשר לאור. ואני הרגשתי רע עם זה כל הזמן.
המשכנו בקשר עם עליות וירידות למרות שבשנתיים האחרונות לא הגדרנו זאת כזוגיות.
לפני שנה התחלתי לחשוב שהיא נשארה בקשר כל השנים בגלל העזרה הכספית שקבלה ממני ולא באמת אהבה אותי.. ההתנהגות האדישה שלה הובילה אותי לתובנות האלו. רבנו וניתקנו קשר.. לפני חצי שנה יצרתי איתה קשר בנסיון להשלים..חזרנו לדבר ואז גיליתי שהיא בקשר חברי עם מישהי . ראיתי התכתבויות שלה איתה וממש חרה לי לראות כמה היא רצתה לעשות ולעזור לבחורה ההיא והיא בכלל סטרייטית. אני לא חויתי ממנה כזאת דאגה ורצון למחוות כל השנים האלו..שוב התחלתי לחשוב שהיא בעצם ניצלה אותי על השנים.. רבנו וביקשתי ממנה את הכסף שלקחה ממני כל השנים. היא ממש התעצבנה וטוענת שזה מגעיל מצידי לבקש את הכסף.ובוכה לי שאין לה לתת והכל ניתן במסגרת הזוגיות..אני חושבת שהיא צריכה להחזיר לי. גם אני מתפרנסת למחייתי ואין לי כסף מיותר.עצם זה שהיא מסרבת להחזיר לי את הכסף מוכיח שצדקתי והיא היתה בקשר מטעמים נצלניים. מה דעתכם?