עברתי לעיר חדשה בדרום והתחלתי תואר ואני מרגישה בודדה!

שירה בת 21 | כתבה את השאלה ב-17/02/20 בשעה 17:11

עברתי לדרום אחרי שכל החיים אני גרה במרכז .
לא הצלחתי ליצור חברויות חדשות עדיין, אני גרה עם שותפות והן לא חברותיות כי להן את החבורה שלהן ולא מעוניינות בחברים חדשים.
אני עושה תואר ואני מרגישה שכל מי שהתחבר אלי בלימודים זה כדי לנצל אותי. רק אני שולחת הודעות, עונים להודעות אחרי כמה שעות ויבש ממש!!! כשאני צריכה עזרה אף אחת לא עונה/עוזרת לי... בקטע מסריח. כשנפגשים ללמוד לא מזמינים אותי למרות שהם באותו רחוב שאני גרה, שיוצאים לא מזמינים אותי. אבל שצריך סיכומים או עזרה בכתיבת עבודה אני הראשונה שפונים אליה.

הרגשתי לבד ממש אז הצעתי לחברה ללימודים לצאת למסעדה והיא אמרה עזבי תבואי אלי, ישבתי אצלה בבית איזה 3 שעות הזמנו סושי והיא לא הסתובה אלי כמעט ולא רצתה לעשות כלום ודיברנו סתם שטויות ואז אמרה ייאלה אני מגרשת אותך ונתנה לי לזרוק לה תזבל.. אפילו לא ענתה לי להודעות אחרי זה.

בלימודים כולם בחבורות כבר. האנשים שאני יושבת לידם חברים איתי וצחוקים בשיעור אבל שצריך לשמור מקום הם בחיים לא כוללים אותי, יש להם קבוצה בווצאפ ואני לא שם, מתעלמים ממני כשאני לא יושבת לידם, לא אומרים לי ביי או בוקר טוב

מה אני עושה לא בסדר? יש לי חברים בעיר שלי, יש לי בן זוג, אבל פה אני לא מצליחה להתחבר לאנשים. אין לי על מה לדבר איתם פשוט.

אולי זה ככה בגלל שזה תואר וכולם אינטרסנטים?
האם יש טעם בכלל לנסות או להשלים עם זה?
יש פה אנשים שמרגישים כמוני ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"