גיליתי על בגידה מלפני כמה שנים, לא יודעת מה לעשות עם המידע הזה

מישהי בת 34 | כתבה את השאלה ב-21/02/20 בשעה 20:25

אני ובעלי בני 35, יחד יותר מ 13 שנה. חברה משותפת סיפרה לי שבשנתיים הראשונות של הקשר שלנו בעלי היה בוגד בי דיי הרבה (אז עוד לא היינו נשואים, הוא היה יוצא עם חברים למסיבות ושם בוגד. לא ניהל רומנים אלא סטוצים חד פעמיים). בהמשך הקשר עברנו לגור יחד, התחתנו ויש לנו 2 ילדים מתחת לגיל 5. אני יכולה להגיד שב 8 שנים האחרונות הקשר שלנו מעולה, חברים טובים אחד של השני אוהבים, מפרגנים וכו'.. כל החברים שלנו שואלים איך הקשר שלנו כל כך טוב, מה הסוד לזוגיות ושרואים שאנחנו מאוד אוהבים.
ברור לי שכשהכרתי את בעלי היינו עדיין ''ילדים בראש'' ואני בטוחה ב 100 אחוז שבעלי לא בוגד בי מאז אותה תקופה.
הוא לא יודע שגיליתי על הבגידות.
לא יודעת מה לעשות עם המידע הזה, ברור שאני פגועה אבל כרגע יש ילדים בסיפור ואני לא יכולה פשוט "לשבור את הכלים".
מרגיש לי נכון להשאיר את מה שהיה בעבר ולא להתייחס, כי שנינו עברנו הרבה יחד, לטוב ולרע ותמיד היינו אחד בשביל השני. מצד שני, אני אדם מאוד חזק, עצמאי, וחשוב לי הכבוד העצמי שלי. בקיצור- מה אתם הייתם עושים?