אני במשבר ולא יודע מה לעשות, קשה לי לגור עם המשפחה שלי. אבא שלי כל הזמן שלילי

דכאון בן 23 | כתב את השאלה ב-01/03/20 בשעה 18:12

קשה לי לגור עם המשפחה שלי. אבא שלי כל הזמן שלילי ומעיר לי כל הזמן הערות כמו למה אתה עושה דווקא ועושה ככה וככה וכל הזמן מדבר על הקשיים שלו בעבודה (ממש מעיר על כל דבר שאני עושה). אחים שלי כל הזמן נכנסים לי לחדר ומפריעים לי- באמת נטו באים להציק ולהעיר להם לא עוזר. אני יודע שגם להם יש קשיים ובעיות אבל קודם אני צריך לעזור לעצמי כדי להיות מסוגל לעזור לאחרים, ואני עוזר במה שאני יכול.
התחלתי ללמוד לא מזמן והעבודה קרובה לבית, זה גם לא כלכלי בשבילי לעבור דירה כי חישבתי עלויות וזה בערך 5 אלף שח, מה שגם יש הוצאות של התואר עצמו כ3 אלף בחודש.מבחינה כלכלית, אני מעדיף לחסוך ולקחת משכנתא... עם שותפים לא אסתדר כי אני לא חברותי ולא מסוגל לחיות עם אנשים זרים אני ממש אוהב פרטיות בבית. מעבר לזה אני מרגיש כאילו לא נהנתי מהנעורים שלי, לא יצאתי לשום מקום, אין לי חברים ואני עוף מוזר.
רע לי בבית, כל הזמן הערות שליליות שדיבורים על זה לא עוזר. כל הזמן שופטים אותי על כל דבר שאני עושה. אני מגיע מהעבודה עייף ואוכל מעצבים ורק משמין(עליתי כבר מעל ל5 קילו ובקושי הלימודים התחילו).אפילו התחיל לנשור למ שיער מלחץ...גם בבית לא בדיוק עוזרים מבחינת הממתקים, למרות זה נטו בעיה שלי שאין לי שליטה עצמית.
קשה לי בבית עם המשפחה ומרגיש לי שלא הצלחתי בכלום. אני רואה את אבי עובד ותלוי באיזה בוס מניאק שרק מתנכל אליו ואין לו ברירה אלא לעבוד ולהביא משכורת הביתה.הייתיגם בבית הוא עובד קשה ואין לי ממש אופציה לעזור לו... רוצה להיות עצמאי ללא בוס אבל בישראל לא שווה להיות עצמאי והכל קשה.
מרגיש לי שאולי אם אעבור דירה יהיה לי קל יותר כי נמאס לגור עם המשפחה אבל הכסף עוצר אותי מרגיש כאילו שום דבר לא הולך לי...
אם יש לכם אם אשמח לשמוע. בינתיים חשבתי להירשם למעון כושר ואז ייפטור את ההשמנה והחוסר ביטחון אבל אין לי זמן עם כל הלחץ שיש לי...
תודה שקראתם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "