שונאת את אמא שלי ונלחמת עם עצמי כל יום לא להרגיש ככה

נויה בת 24 | כתבה את השאלה ב-21/03/20 בשעה 10:43

שלום לקוראים
הקדמה - אני בת 24 סטודנטית עובדת סופשים כמארחת במסעדה בתא . ולכן אין לי כסף לעבור דירה משלמת על הלימודים לבד מרוויחה כלום כסף בחודש ככה שגם לדירה עם שותפים אין באפשרותי . (גרה עם אמא בתא ). הבעיה היא שאמא שלי מתעללת בי כבר המון שנים עד לפני 3 שנים גם היתה משליכה לעברי חפצים .והיא מאחלת לי בפנים רק רע . גרות בבית אני היא ואחותי הקטנה בת ה16 שגם בה היא מתעללת מילולית . שתיינו סובלות . ואם היא מתעוררת על רגל ימין אז יש לה מצב רוח והיא יחסית סבבה אבל עדין עוקצת אותנו מעליבה ומשפילה . היא גורמת לי לשנאה עצמית חוסר ביטחון מוחלט . אני כל הזמן מכונסת בתוך עצמי מתביישת שיש לי אמא כזאת רעה . היא מתעללת בי נפשית. שאני יוצאת עם חברה קצת להתאוורר שזה קורה פעם בחודשיים בערך כי שוב אין לי כסף לזה . אז היא ישר אומרת לי איך יש לך כסף לצאת ? ומוסיפה ששאלתי אותה בעבר אם היא יכולה לתת לי עזרה ללימודים והיא גם ענתה שהיא לא מתכוונת לתת לי שקל ללימודים ..עונה לה שאין לי כסף נכון ....וסהכ יוצאת לשעתיים לבירה עם חברה זה לא משהו שמסתכם ביותר מ50 שח אנחנו גרות בתא ככה שאני מתניידת בקורקינט כל הזמן . שתבינו עד כמה היא מגעילה אלי אני פאקינג 1.70 שוקלת 50 קילו (בציעורתי דיגמנתי לחברה מאוד מוכרת) עכשיו העלתי 4 קילו שזה כלום וגם לא מענין אותי . היא יורדת עלי על זה בלי הפסקה קוראת לי שמנה כשאני ממש לא . כשאני אוכלת טונה ביצה וירקות אחרי ריצה היא באה במיוחד למטבח לעקוץ ולומר במקומך גם את זה לא היתי אוכלת . אומרת לי תמצאי לך מישהו עשיר ועופי לי מהבית. אני קורעת את עצמי בעבודה ולימודים לא מבזבזת שקל יותר מימה שצריכה ולכן תקועה בבית איתה . כשהיא רואה אותי לומדת שזה רוב הזמן בבית . היא מבקשת שאקום לעזור במטלות בבית ואם אני עונה לה עוד מעט כי אני באמצע היא מתחרפנת . לפני חצי שנה היא כמעט הרימה עלי יד כי אמרתי שאעזור עוד מעט. אני נגמרת נפשית אני כבר שנים סובלת אותה ומימנה אין לי כוחות יותר בא לי לפרוש מהלימודים לצאת לעבוד כפולות סופשים ולעוף מהבית שלה . בבקשה אל תגידו לי שיכולה לשלם שכירות הכל יקר פה אני מרוויחה 2500/3000 שח בחודש הכל הולך לי ללימודים וגם קונה לעצמי אוכל לא תמיד היא זוכרת מה לקנות לי בקניות ולפעמים אני עושה השלמה מהכיס שלי . לא שאכפת לי ממש לא. רק מציינת שאל תציעו לי לשכור דירה כי זה בלתי אפשרי כרגע . ניסיתי לדבר איתה מליון פעם על ההתנהגות שלה וכלום לא עוזר זה כמו לדבר עם קיר פשוט ככה . (אגב אין לי אבא מגיל קטן הוא נפטר)
עכשיו עם כל הקורונה אני ואחותי תקועות איתה בבית . רק שלאחותי הקטנה היא מתייחסת לפעמים יפה בשביל לעצבן אותי מביאה לה כסף בפנים שלי שאראה הציעה לעשות לה את הרשיון נהיגה בכוונה ליידי ( אני היתי בת 17 טחנתי ביביסטר בשביל לחסוך כסף ולעשות לעצמי רשיון ) שיהיה לאחותי הקטנה בכיף באמת שמחה בשבילה שהיא מצליחה לספוג מימנה התעללות מילולית ושהיא קונה אותה בכסף . אותי היא לא תקנה בכסף וגם לעולם לא ניסתה וטוב שכך . היא פשוט עושה את כל זה לעצבן אותי . וזה לא מענין אותי אני רוצה להתרכז בחיי בלבד אבל אני לא מצליחה היא גומרת לי על הביטחון העצמי אני יודעת שהיא שונאת אותי ולא מבינה למה .מרגישה שאני מעבירה את חיי בלהבין למה אמא שלי רעה אלי ושונאת אותי . רואה הורים של חברים וחברות אפילו מפירסומות משפחתיות בטלויזיה אני בוכה . . קשה לי אפילו להכיר גבר מתחילים איתי בלי הפסקה אבל מתביישת לספר על עצמי או על אמא שלי כי באיזשהו שלב אצטרך לשתף ועל מצבי הנפשי יש לי יותר מידי שריטות בנפש בשביל שגבר יוכל להכיל אותי אני מפחדת לפגוע במישהו ולכן לא מצליחה להיכנס לזוגיות .לא רוצה להשליך את הבעיות שלי על אף אחד. מעבר לזה שאני גם
מתביישת בעצמי מתביישת במשפחה שלי מתביישת שאני שונאת את אמא שלי מתביישת שאין לי איפה לעשות חגים ושבתות מקנא באנשים שמתארגנים לשבת או הולכים למסעדה כמשפחה בשישי . מרגישה שאין לי אף אחד בעולם אני בודדה בחדר רוב הזמן . חברות שלי כל הזמן עם המשפחה אחים אחיות במיוחד בתקופת הקורונה טיים . אפילו קבוצת ווטסאפ משפחתית אין לנו כי אין עם מי. מבחוץ כולם חושבים שהחיים שלי מהממים ורק בגלל המראה שלי אבל זה רחוק מהאמת רק אם חברים וחברןת היו יודעים שהיא מתעללת בי ובכל ריב אומרת לי איחולים שלשונאים שלי לא היתי מאחלת הם היו בשוק . מצטערת שיצאתי חפרנית אני רושמת לכם ובוכה כולי דמעות. עייפתי לחיות בהשפלה מעריכה שיש לי קורת גג ואוכל .אבל רוצה גם ורק להיות מאושרת . רוצה להוציא את האישה הזאת מחיי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"