אשמח לרעיונות יצירתיים איך להפתיע את ידידה שלי שנמצאת בבידוד ביתי

ניר בן 26 | כתב את השאלה ב-28/03/20 בשעה 19:48

ידידה שלי שגרה בעיר אחרת ממני ואני רוצה לשלוח משהו נחמד שיעשה לה טוב על הלב וירגש אותה ושתדע שגם שאנחנו מורחקים , אני עדיין אוהב אותה והיא חשובה לי , למרות שאנחנו משוחחים בטלפון.
לצערי אני לא מצליח לחשוב על משהו יצירתי כדי לשלוח לה
נכון שאנחנו לא זוג כי יש לה חבר, אך אני מאוד אוהב אותה ומעריך אותה.
היא עם חבר שלה בגלל שהוא בחור חזק ושרירי.
אני רוצה לעשות משהו שישמח אותה ויעשה לה את התקופה יותר מתוקה ומדהימה .
אני יודע שזה נשמע מוזר אך בעבר ההינו זוג ,חברה טובה שלה שעשתה את השידוך בנינו גרמה לנו להיפרד כדי שתלך על הבחור החזק בגלל שלא אפשרתי לה להעתיק ממני מטלות הגשה.
אני יודע שזה נשמע מטומטם , מה שאני כותב אך זה מה שאני מרגיש לנכון .
בכל מקרה אשמח לרעיונות