הורידו את חבר שלי מגבעתי שניה לפני שהיה אמור לעלות לסיירת כי ישלו פלטפוס חמור, אני מאוכזבת בבקשה תעזרו לי

ליאור בת 17 | כתבה את השאלה ב-30/03/20 בשעה 14:06

היי, חבר שלי כבר חצי שנה מתאמן כדי לעמוד בסטנדרט של סיירת, דחו לו 1000 פעם את הגיוס הראשון, ועכשיו שסוף סוף הוא התגייס, אני רואה בו שינוי *מטורף* הוא כל כך השתפר לטובה, נהיה גברי יותר ובוגר יותר, פיתח כישורים חברתיים..... העלו אותו לוועדה רפואית כי כבר לא יכל לעמוד על הרגל מהאימונים שאגב היה מצטיין בהם וסיים את כל המסלולים ראשון. הוא אפילו לא ניסה מדרסים תקינים לראות אם עוזר לו, ישר ראו מה הוא עובר, העלו אותו לוועדה ובורר ידו לו פרופיל.
הוא שבור מיזה, ואני חושבת שאני עוד יותר כי אני רואה כמה טוב לו שם וכמה השינוי שהוא עשה בתקופה הקצרה הזאת הכי לטובה בעולם.

באמת שאין לי מילים ואני לא יודעת איך יש לכם את הדרך לעזור לי, אני פשוט בהלם..... אשמח לתגובתכם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"