עצב גדול בגלל חוסר אהבה שאני מקבלת בבית

היי בת 17 | כתבה את השאלה ב-31/03/20 בשעה 13:16

היי, מבקשת לחסוך תגובות רעות,
בבית אני לא מקבלת יחס יפה או אפילו כבוד, אחים שלי וההורים שלי צוחקים על זה שאני שמנה ודואגים להקניט אותי רוב הזמן, לדוגמא, אחותי נגעה לי בישבן כשהיא יודעת שקשה לי עם מגע וזה לא נעים לי וצחקה על זה שהוא ענק ושאני שמנה.
אני חווה חוסר קבלה מהאנשים שאמורים לתמוך ולהיות.
הדבר הזה גורם לי לרצות לאכול עוד לאכול בשביל להתגבר על התחושות של חוסר האהבה, כמו מקום מפלט.
איך אפשר לשנות את המצב? (דיברתי עם ההורים שלי ותמיד אני דואגת להזכיר שזה פוגע הם טוענים שזאת ביקורת ושאני צריכה ללמוד לעבוד על הביטחון העצמי שלי, זאת לא ביקורת!! לצחוק עליי זאת לא ביקורת זה להשפיל אותי)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"