אמא שלי ממש השתנה מאז שיש לה חבר

אנונימית בת 13 | כתבה את השאלה ב-03/04/20 בשעה 15:36

ההורים שלי גרושים ואמא שלי הכירה מישהו חדש והיא גם רותה שזה יגיע מתישהו לחתונה ולי אין בעיה עם זה פשוט כל פעם שהיא לידו או ליד הילדים שלו היא נהיית מישהי אחרת ואני לא סובלת את זה וגם אחים שלי אבל אני יותר כי לפני שהיא הכירה אותו היינו כמו החברות הכי טובות היינו מדברות על הכל וגם כל פעם שהיא הייתה הולכת לדייטים הייתי אומרת לה מה ללבוש וזה .
אבל ממש התרחקנו ולא רק שאנחנו לא מדברות על כלום אנחנו גם רבות מלא והיא לא מבינה אותי .
ובגלל הקורונה עכשיו אני כל היום בחדר ולי זה לא מפריע כי אני עושה דברים אני מנקה את הבית עוזרת לה אבל אנחנו לא כמו שהיינו פעם ואני מפחדת שכשהם יתחתנו זה ישאר ככה לתמיד מה לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"