האם אפשר לעבור מתואר בפילוסופיה לתואר בפסיכולוגיה באוניברסיטת תל אביב?

כרמל בן 19 | כתב את השאלה ב-03/04/20 בשעה 16:08

היי
אני לפני לימודים ואני חושב הרבה מה ללמוד
מאז ומתמיד נמשכתי לתחום הפסיכולוגיה מכל מיני בחינות שאני לא אפרט עליהם עכשיו
אין לי בגרות ככ מזהירה היא עומדת על ממוצע של 88 כולל בונוסים...
אני מעוניין ללמוד באוניברסיטת תל אביב או באוניברסיטה העברית
ביררתי, ועם הנתונים שלי אין לי אפשרות להתקבל לחוג בפסיכולוגיה באף אחת מן הפקולטות שלעיל
נורא בא לי להתחיל ללמוד
ביררתי על הרבה אופציות כמו אפיקי מעבר ומכינה והגעתי למסקנה שהן פחות בשבילי
בדקתי עוד אפשריות וחשבתי ללמוד פילוסופיה
להבנתי אני יכול להכנס לחוג בפילוסופיה באוניברסיטת תל אביב (צריך פסיכומטרי 450)
וחברה אמרה שיש אפשרות לעבור מתואר אחד לאחר
רציתי לשאול אם זה אפשרי? ואם זה אפקטיבי
מנקודת הנחה שאני לא מעוניין לשפר בגרויות או לעשות עוד פסיכומטרי
מישהו עשה את זה? זה כדאי? תואר בפילוסופיה הוא קשה? עד כמה הוא קשה?
אשמח לקבל מענה תודה

מה הכי כדאי לעשות

מכינה

ללמוד שנה בפילוסופיה ולעבור לתואר בפסיכולוגיה

לשפר בגרויות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"