עושה קקי 6 פעמים ביום וזה כואב לבן זוג שלי, מה הבעיות שלו?

נהגת משאית בת 25 | כתבה את השאלה ב-04/04/20 בשעה 19:30

אני והבן זוג עברנו לגור יחד לפני כמה חודשים.
סבבה אז אני משתמשת בנוחיות בסביבות ה6 פעמים ביום רק ליצור פסולת אישית (יציקה).
בשבוע האחרון ובכללי מתחילת ההסגר (סגורים אחד עם השני מה שנקרא) הוא נהיה קצר אליי ומעצבן.
עכשיו לפני יומיים שאלתי אותו מה נסגר איתו ונמאס לי מהפרצוף תשעה באב שלו והוא בא אלי ביציאה "את מחרבנת כמו שני אנשים"
הסתכלתי עליו עם פה פעור לכמה שניות... דה פאק.
"יש לי חילוף חומרים מהיר בייבי" אמרתי לו, והוא ברוב חוצפתו אומר לי שהוא מרגיש שהוא גר עם נהג משאית בבית ומזל שאני לא אוהבת חמין וחומוס.
אז התעצבנתי עליו ואמרתי לו שאף אחד לא אומר לו כלום על הפליצות בריח ביצה סרוחה.
בטענת נגד הוא אמר שעם הכמות המוגזמת של הנייר טואלט שאני משתמשת לא ישארו עצים בעולם.. שבתקופות כאלה צריך להתחשב גם בתחת של אנשים אחרים. ומה כבר קורה שם שאני תמיד מורידה את המים פעמיים?
פה כבר באמת הוא עבר כל גבול אבל ממש הייתי חייבת לחרבן אז פתחתי את האינסטגרם והלכתי להתמקם. שיצאתי הוא אמר לי ש"יש עוד אנשים בבית הזה אז תפתחי את הדלת כי אני מעדיף להיות תתרן"
מישהו יכול להסביר לי מה הבעיות שלו?
בן אדם יש לו חילוף חומרים מהיר, כן אני עוברת על השירותים מלא פעמים במהלך היום אבל וואלה.. קצת הבנה בסיסית. מה אתה נכנס לי לתחת?!
הוא גם אמר לי שזה מוריד לו ושסוג של בגדתי לו באמון וזה דברים שצריכים לספר כי הוא מרגיש שהוא חי עם נהג משאית.