אני בדיכאון מהקורונה וצריך לפרוק (?)

ההוא בן 30 | כתב את השאלה ב-04/04/20 בשעה 14:13

סתם אני לא בדיכאון מהקורונה

אני פשוט בדיכאון
הצילו
איזה חוסר טעם
המציאות כל כך משעממת וצפויה

אני מאמין באלוהים
אבל אני לא מאמין בעולם, כי הוא יבש וקר

אז מה זה אלוהים?
אלוהים זה הרוח שנושבת פה מחוץ לבית שלי, שעולה לי כסף שאין לי לשלם, כי אני לא מאמין בכסף, אני מאמין רק באוכל ובסקס , אוכל קונים בכסף. סקס קונים במילים. סליחה אם אני פוגע ברומנטיקנים, אבל זה נכון.
אז מתישהו יגמר לי הכסף כי אני מסרב ללכת לעבודה ולשחק את המשחק המטופש.
ואז מה יקרה? הבנק ייקח לי את הרכוש? מקווה שלא.
וסקס ? אני לא יודע איך אני אשיג סקס. אני חושב שסקס זה ביטוי של אהבה. לכן כשאני שוכב עם נשים וקונה מהן סקס במילים, אני מרגיש רע, כי אין שם אהבה.
פעם קניתי סקס, במילים, ונשארתי עם הבחורה שנתיים. כנראה שאהבתי אותה. אבל הכל מת עכשיו.
איזה כיף זה לשחרר, תודה למי שקורא.

פעם גם היה לי את הפייסבוק לפרוק בו, אבל סגרתי אותו כי הוא גם חרטא אחת גדולה.

אז הנה אני, מי אתם?
תודה על הקריאה.

למה לטרוח?

כי אין ברירה

כי החיים יפים

כי מגרד לי בגב

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"