מקבלים ממני רושם ראשוני מוטעה בגלל החיצוניות. האם זה משהו שאפשר לשנות?

אנונימית בת 16 | כתבה את השאלה ב-07/04/20 בשעה 16:26

היי , אז ככה - מאז ומתמיד הייתה לי בעיה שאנשים פשוט מקבלים עליי סטיגמה כשהם רואים אותי , זאת אומרת - אני קצת שחומה , שיער חלק - איך שקוראים לזה בישראל ״צ׳אחלה״ - זה מה שמקבלים ממני שרואים אותי , כי זו הסטיגמה , והעולם כולו בנוי מסטיגמות וסטראוטיפים.
נמאס לי שאני צריכה להוכיח את עצמי כל פעם מחדש יותר מאחרים , שאני צריכה להוכיח שאני גם חכמה , שיש בי כל כך הרבה דברים מעבר .
אני יכולה להראות מבחוץ נורא שטחית , אבל אני באמת ארשה לעצמי לומר שזה כל כך ההפך , יש בי כל כך הרבה עומק ואיכויות והחיצוניות לא תואמת את זה , אני לא מצליחה להעביר את האופי שלי דרך חוץ.
המון אומרים לי ״בהתחלה שראיתי אותך חשבתי שאת קצת ערסית אבל אז גיליתי שאת הכי ההפך״..
אני באמת לא יודעת מה לעשות כדי שמלכתחילה לא יחשבו ככה , למרות שאני לא רואה משהו שאפשר לשנות , זו אני וככה אני נראית ..
נמאס לי לנסות כל פעם להוכיח לאנשים שאני לא כזאת , כי זה פשוט עול שנמצא עליי כל הזמן ואני מרגישה שיש עליי חובת הוכחה ענקית .

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"