בנות, דברים חומריים כאלה מפריעים לכן?

דוד בן 17 | כתב את השאלה ב-25/05/20 בשעה 20:46

היי
אני בן 17 וכבר כמה שנים כל החברים שלי בתוך העולם הזה של הזוגיות , חברה וכל זה
ואני בין היחידים שבחיים לא הייתה להם חברה / סטוץ או דברים בסגנון
אין סיבה שנראית הגיונית לעין , אני חברותי , מצחיק נראה טוב ויודע לדבר עם בנות וגם חברים שלי שמו לב לזה שזה לא כל כך הגיוני שאין לי חברה
הם כבר התחילו ללחוץ עלי ממש ולשאול למה זה קורה וזה הגיע לדיבורים שאולי אני גיי, עכשיו ברור שאני לא גיי אבל אני מבין אותם אין סיבה שאני אפילו לא מתחיל עם בנות
הסיבה שאני מפחד מהדברים האלה היא שאני מפחד מהתגובה של אנשים בנוגע לדברים אישיים שקשה לי להשלים איתם , לדוגמה , הבית שלי , המשפחה שלי לא עשירה והבית שלי לא במצב הכי טוב ולא נראה הכי טוב בלשון המעטה, ויש עוד..

מצד אחד אני חושב שאני מפספס עולם שלם שאני יכול רק לקבל טוב ממנו ומצד שני אני לא מסוגל להיות עם מישהי עד שאני לא סומך עליה במאה אחוז שתאהב איתי כמו שאני לא משנה מה, ואמון כזה לוקח שנים לפעמים
אז בזמן הזה אני אפילו לא מתחיל עם בחורות

יש למישהו טיפים כי אני כבר לא יודע מה לעשות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"