כנראה שאני אשכב בפעם הראשונה עם החבר. לחוצה. מה לעשות?

אורית בת 15 | כתבה את השאלה ב-31/05/20 בשעה 16:22

אוקיי אז ככה יש לי חבר אנחנו ביחד חודשיים כמעט בחודש האחרון התחלנו לדבר פתוח אחד עם השני יותר מפעם והסברתי לו שבחופש הקרוב אני נוסעת עם חברותי לאילת הוא מיד הציע ואמר שאני יודיע לו תאריך ונסדר את זה שהתאריכים יתאימו לתאריכים שהוא והחברים שלו נוסעים גם בהתחלה לא התנגדתי אפילו שמחתי אף עם המשך השיחה הרעיון לא התאים לי אחרי שאמרתי לו שאני יבדוק ויודיע לו למחרת המשכנו לדבר ואמרתי לו כזה שקניתי מלא בגדי ים והוא דפק לי איצי את לא צריכה בגדי ים וצחקתי חשבתי שזה בצחוק לא משהו רציני בחיים לא דיברנו על זה לידע כללי הוא בן 20 עם ניסיון רב לפי ידעתי ואני בת 14 והוא חושב שאני 15 בכלל אני נורא בוגרת בדרך חשיבה שלי ו הכל בכללי אני יודעת שזה אסור לשקר אבל אני תכננתי לספר לו מחר את הגיל האמיתי שלי ומפה לשם אמרתי לו שבאילת אני קונה מלא בגדים והוא אמר שאני ישנה איתו בחדר אני לא צריכה בכלל בגדים אחרי כמה דקות של מבוכה רבה מהצד שלי אמרתי שאני הולכת לישון וניתקתי את השיחה אני חושבת ומרגישה שבאיזה מקום הוא הבין את הקרירות שלי מהנושא הזה יום למחרת דיברנו שוב בשיחה ורציתי לראות עם הנושא הזה עולה שוב אז אמרתי לו בוא נשחק משחק שאלות ושאלנו אחד את השני שאלות כמו כמה בני זוג היו לך או מה הכי הרבה שעשית ובקטע הזה שהייתי צריכה לענות אחרי ששמעתי את כל העבר שלו התביישתי מאוד להגיד לו שאני בסהכ הכל ישנתי אצל חבר שלי והתמזמנו והתנשקנו לא יותר אבל אמרתי לא יכולתי לשקר והוא חשב שגם שכבתי ובשאלה הבאה אני שאלתי אתה בתול והוא ענה לא הוא שאל אותי ועניתי כן הוא מייד היה בהלם אמר כזה בקל גבוה מה את בתולה?!? עניתי כן אז אחרי דקה שתיים של שקט ומבוכה משתי הצדדים הוא התחיל להמשיך את המשחק שוב ואני רציתי לחזור לשאלת הסקס והמשכנו לדבר בנושא והסברתי לו שהיו לי שתי הזדמנויות לעשות את זה וזה כמעט קרה אבל ברגע האחרון נורא פחדתי והתחלתי להסביר לו נפתחתי באמת אני חושבת שזו פעם ראשונה שלי לדבר עם מישהו בנושא הזה אז אמרתי לו שהיה לי הזדמנות הסברתי לו את הרקע והכל וזה כמעט קרה אבל ברגע האחרון פחדתי נלחצתי ולא יכולתי להמשיך את זה גם הסברתי לו שדיברתי עם חברה מנוסה שלי וגדולה ממני שהסבירה לי שיוכל להיות שאני מוכנה לפני איך שאני מדברת איתה אבל שאני צריכה לעשות את הפעם הראשונה שלי עם מישהו שלא יזרוק אותי מייד אחר כך ואמרתי לו שהיא אמרה לי גם שפעם ראשונה אני יכנס ללחץ ואני לא ידע להכיל את מה שקורה בזמן הסקס ומה צריך לעשות ואיך להתנהג ופשוט להכיל את זה יהיה גדול עלי בכמה מידות והוא כזה לא אמר כלום ואמרתי עכשיו הבנת? והוא ענה לי הכל יכול לקראות אני איתך ואמרתי לו שאני מפחדת שהוא יעזוב אותי מייד אחר כך ואני לא רוצה שזה מה שיקבע את הזוגיות שלנו והוא אמר שנראה ואיך זה יזרום כבר באילת וניקח את זה לאט עם נרצה אני בטוחה שהוא אמר את זה סתם להרגיע אותי יכולתי לשמוע את זה על הקול שלו שהוא בהלם.
בכללי אני אף פעם לא הבנתי מה לעשות במהלך הסקס איך האיבר מין של הבת אמור להיות חלק ? מכל המקומות? בכללי שמורידים עם סכין יש קוצים כאלה לא משנה כמה מנסים זה בעייתי יש דרך אחרת להוריד חוץ מסכין ולייזר דרך יותר בטוחה? אני ישמח לשמוע עצות בנושא זה.
בכלל במהלך הסקס אני יודעת שבנות יכולות לדמם בפעם הראשונה כי הקרום נקרע וכל הדבר הזה שזה בכלל מסובך לי אני לא הייתי בשיעור מיני בחיים עדין לא עשו לנו כזה דבר אפילו בבית ספר אז מה לעשות עם ירד מלא דם אני לא ידע מה להגיד לו אתם חושבות שהוא יבין את הנושא הזה כי בסהכ הכל הוא גבר מה לא?
ומה לעשות בנוגע לאמצעי מניעה קונדום יספיק?
אני לא לוקחת גלולות ואני לא יודעת גם איפה להשיג בלי אישור הורים אני גם לא רוצה לחזור בהריון הביתה בכל זאת! אז השמח בזה שתעזרו לי גם ומשהו אחרון אני בטוחה שתגידי לי תספרי לאמא שלך תסבירי לה היא בטוח תבין הבעיה העיקרית פה היא שאני יהודיה והוא ערבי אמא שלי לא מוכנה לשמוע שיש לי חבר ערבי היה לי פעם היא גילתה וזה נגמר בחודש עונש בבית אני חזרתי לקשר עם כולם והוא חבר אחר לא הקודם והיא לא יודעת אז אני לא יכולה לבקש ממנה גלולות או לשאול אותה מה עושים כי אני לא יכולה לספר לה בכלל כי הוא ערבי ואני יהודיה אז אני לא רוצה שיקרה משהו שיסכן אותי אז מה לעשות אני ישמח לעזרה אין לי הרבה זמן אנחנו אמורים לנסוע בשבוע הקרוב ואני באמת מבולבלת אז מקווה שתעזרו לי תודה מראש!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"