הוא אהבת חיי אבל חוששת שהוא מעוניין באקסית שלו. מה לעשות?

Koko בת 22 | כתבה את השאלה ב-01/06/20 בשעה 20:26

היי אז ככה
יש לי בן זוג בן 23 ביחד שנה וחצי הכי מאושרים אוהבים ומאוהבים.
הייתה לו אקסית ממש ממש מזמן שהם היו קטנים יותר
וכחודש לפני שהוא הכיר אותי ( לפני שהכרנו ) הוא שכב איתה איזה פעם אחת סתם כנראה יצא להם לדבר כי הוא לא עשה סקס המון זמן ( ככה הוא אמר לי סתם כשדיברנו כשהכרנו אז שאלנו על קשרים אחרונים ) ולא היה בניהם כלום מאז
ולטענתו הוא שונא אותה
היא גרה ממש בית מעליו היא בלונדינית עם עיניים כחולות לא שאני מורידה מעצמי אני חושבת שאני נראית טוב אבל אני לא היא
ואז אחרי חודש ממה שקרה ביניהם הוא הכיר אותי והיה מאוהב בי ככה חברים שלו תמיד אמרו לי .. הוא בא ממקום נקי לפחות ככה אני חושבת או חשבתי
יצאנו לחופשה לפני שבועיים והצטלמנו באתי לחפש את השם שלי אצלו באינסטגרם בטלפון שלו כדי להכנס לפרופיל שלי לראות אם התמונה עלתה
והקלדתי אות אחת השם שלה גם מתחיל באותה אות ואז זה הופיע לי באופציות הראשונות
מה שאומר שהוא מסתכל שם בפרופיל שלה
מה הקטע ? מה לעשות עכשיו ?
אני יודעת שאומנם זה נשמע לכם מאוד מוגזם אבל בגלל שהם היו ביחד כל כך הרבה אז זה הרבה מעבר
כי היא לא ויתרה עליו אף פעם ולא שחררה מפחיד אותי ממש כי אני ממש אוהבת אותו בכל ליבי ונפשי
מה שעוד יותר כואב לי שאולי הוא מרגיש כמוה
אין ביניהם שום קשר שום דבר הוא לא בוגד הוא לא בחור בוגדני
אז מה יש לו לשבת ולחפש אותה ככה ולהסתכל על תמונות שלה
הוא סתם איתי ובכלל אוהב אותה ?
אני לא רוצה להיות עם מישהו שבכלל רוצה מישהי אחרת וסתם איתי כי אין ברירה או משהו כזה ולשאול אני לא אשאל כי אני לא הייתי אמורה לראות את זה זה היה ממש במקרה
הוא אהבת חיי והגבר של החיים שלי וכבר דיברנו על חתונה
Help.