אני מרגיש בודד ולא רצוי. איך להתמודד?

אנונימי בן 13 | כתב את השאלה ב-02/06/20 בשעה 20:51

אז ככה, כדי להכיר אותי יותר טוב, הנה לכם קישור לשאלה קודמת ששאלתי שנותנת קצת יותר רקע https://www.askp.co.il/question/291188
אז ככה, עכשיו אתם מכירים אותי יותר טוב. אז לגבי אותה ילדה, אני כבר לא מאוהב בה, אבל לזה נגיע בהמשך.
אז אוקיי, אני מתחיל לספר: אין לי כל-כך הרבה חברים וגם הם לא בדיוק חברים, רק בכיתה וזהו. לגבי אותו ילד שסיפר את השמועות, אז לפעמים אנחנו בסדר ולפעמים לא.
יש לי בעיה של ביטחון עצמי כי עברתי לא מעט גם בבית-הספר וגם בבית לא תמיד הכי רגוע (תרגעו לא מכים אותי או משהו). לגבי הלחץ בבית, אז ככה, ההורים שלי כל שישי-שבת שותים והרבה פעמים זה נגמר בריב ואימא שלי לפעמים בוכה אפילו... שאר הימים הכול עובר דיי טוב (אגב, זו אחת הסיבות שהבטחתי לעצמי לא לגעת באלכוהול בחיים!!!). אוקיי עם הלחץ בבית סיימנו, עכשיו יש עוד קרוביי משפחה.
האחאית שלי (אחאים זה כמו אחים רק עם הורה משותף אחד, באנגלית: Sibling), היא בת 19 ויש לה תינוק בן 11 חודשים... עכשיו הלחץ הוא בעיקר מחבר שלה שלא מביא כסף הביתה והרוב ממומן על-ידי ההורים שלי ועל-ידי סבא וסבתא שלי ורוב הפעמים הוא גם לוקח את הכסף שהם נותנים!!! והמשפחה שלו לא תורמת גרוש אפילו!
טוב, עכשיו בטוח סיימנו עם הלחץ במשפחה, עכשיו נעבור חזרה לבית-הספר:
כפי שכבר קראתם בקישור, כתבתי שאני דיי שמנמן ופה אני מוסיף שאני דיי חסר ביטחון... אז לגבי אותה ילדה, אני כבר ציינתי שאני כבר לא מאוהב בה, אבל יש ילדה חדשה, אנחנו מדברים דיי בסדר (במיוחד בשיעורי מתמטיקה. היא פשוט יושבת מלפניי אז לפעמים יוצא לנו לדבר. ולפעמים גם באנגלית, אבל המורה תופסת אותנו ו...), אז אני דיי מפחד לעשות צעד כלשהו כי כבר קרה שניסיתי פעם אחת ואם קראתם אתם יודעים איך זה נגמר... ואת האמת, אני לא חושב שאני מצאתי חן באותה ילדה כי... אתם יודעים... (אגב יש דווקא בנות שאני דיי טוב איתן, כלומר מדבר ומנסה להצחיק טיפה, אחת מהן היא אותה הילדה שאני מחבב)
ועכשיו אתם בוודאי תשאלו למה קראתי לזה "אני מרגיש בודד ולא רצוי" (אם המנהלים לא שינו את זה, ככה זה היה כתוב שאני כתבתי את השאלה/סיפור הזה), ובכן, אין לי כל-כך הרבה חברים ושלא נדבר על חברה (כן כן, "חברה בגיל 13 זה מוקדם", אני לא מתכוון שאני רוצה להזדיין עם מישהי, אתם יודעים אני מתכוון לצאת איתה, להתחבק ו... כן...).
אולי יש לכם עצה כלשהי, או משהו להגיד.
תודה לכל העונים!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"