מחלות מין בסטוץ - האם ליידע את הפרטנר?

אנונימי! בן 36 | כתב את השאלה ב-03/06/20 בשעה 20:55

דילמה !
חליתי בכינים מסטוץ.
מתלבט האם ליצור קשר עם הפרטנר וליידע אותו.
פעמיים של סטוץ הכימיה טובה.
כייף לנו יחד עוד קבענו להיפגש שוב.
חמישי בלילה הייתה הפעם הראשונה שנפגשנו היה לנו כמה שעות של סקס יחד. שישי בערב התחלתי להרגיש עיקצוצים בכל הגוף אך לא התייחסתי. שבת בלילה נפגשנו שוב לכמה שעות של סקס ונישארתי לישון אצלו.
ראשון בצהריים העיקצוצים התגברו בכל הגוף לא רק בערווה נבדקתי על ידי רופא עור שמצא בכמה אזורים בגוף כינים חיות בוגרות.
לפניו לא היו לי כינים ולא הייתי בסמוך עם מישהו אחר.
מוזר שמצידו הוא לא אומר דבר קצת לא הגיוני שאין לו כלום כי ישנו יחד.
האם לספר לו שיש לי או לא ?
אציין שמעבר לסטוץ אני מרגיש אליו משהו והייתי רוצה לפתח איתו קשר.

האם לספר על הכינים לפרטנר בסטוץ?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"