האם אמא שלי משוגעת שנשארה עם אבא שלי הפסיכופת כל השנים?

יוני בן 31 | כתב את השאלה ב-02/06/20 בשעה 09:53

היי,
אבא שלי אדם פסיכופת ממש. מתעלל מינית ובעוד דרכים, יש לו התפרצויות זעם ואלימות מטורפות ועוד.
אמא שלי מאז ומתמיד לא הייתה הכי בריאה / יציבה / חזקה, אבל כן זכור לי מהילדות שהיה לה איזשהי שמחת חיים, אושר, נתינה ודברים טובים כאלו ואחרים.
אך עם השנים זה נראה שעוד ועוד ועוד ועוד נעלם ועכשיו היא מאד כבויה, בחרדות מטורפות ונראית ממש משוגעת.
אז השאלה שלי היא - מדוע היא נשארה עם הדפוק הפסיכופת כל השנים? והאם זה מראה בעצם שמלכתחילה היא הייתה מאד מאד משוגעת, כלומר שה"רושם" שיש לי בראש שבילדות הייתה בסדר פחות או יותר הוא רושם מוטעה ואני זוכר את זה כי הייתי ילד ולא ידעתי כלום מהחיים שלי אבל באמת היא הייתה תמיד משוגעת ברמה גבוהה ועכשיו שאני יותר בוגר אז אני פשוט רואה את זה יותר.
אני כותב את זה כי לא נראה לי שאדם בריא בנפשו יישאר בזוגיות עם אדם ממש רשע ומתעלל.

האם אמא שלי הייתה תמיד ממש משוגעת ופשוט לא ראיתי את זה?

כן, לחלוטין

לא, בהתחלה עוד הייתה בסדר פחות או יותר ועם השנים השתגעה

משהו באמצע

משהו אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"