אני מרגישה שהעניינים עם ידידה שלו מתחממים מאחורי הגב שלי, ואני פגועה. מה לעשות?

פגועה בת 21 | כתבה את השאלה ב-03/06/20 בשעה 13:28

חבר שלי ואני שנתיים יחד, בחודשים האחרונים הוא התחיל ללמוד ומצא פרטנרית ללמידה שיצא להם להיפגש כמה פעמים ללמידה והכל טוב ויפה, אהבתי את הרעיון ותמכתי בו כי אני יודעת שזה עוזר לו..
חשוב לי לציין שאני לא קנאית ומעולם לא הייתי אבל מה שהוא עשה פשוט עבר את הגבול מבחינתי.
לפני כמה ימים הידידה הזאת באה אלינו הביתה כדי ללמוד והייתי בבית בלי להפריע להם
הם למדו איזה 5 שעות ואז הוא בא ואמר לי שהוא מלווה אותה לאוטו וחוזר
עברו שעתיים מאז והבנאדם לא עונה לי לפלאפון לא לשיחות ולא להודעות מתברר שהוא ישב לדבר איתה מחוץ לבית שעתיים ואלןהים יודע מה קרה שם.. והעניין הזה מטריד אותי בעיקר כי היא באה לעזור לו ללמוד לקורס שהיא כבר סיימה לגמרי!! אז איזה סיבה יש לה לפנות 8 שעות מהיום שלה בשביל לעזור לו ללמוד למשהו שהיא סיימה חוץ מאם היא מעוניינת בו?!
בתחילת הקשר שלנו ניתקתי קשר עם שני ידידים שלי כי הוא לא אהב אותם או את העובדה שנפגשתי איתם וזה היה בסדר מבחינתי וציפיתי שהוא לפחות יבין מה הוא עשה לא בסדר עכשיו
הייתי תמימה שהסכמתי לפגישה הזאת בבית שלנו אבל עכשיו אני פשוט פגועה ברמות..
חבר שלי לא מבין על מה הדרמה ואני פשוט שבורה, הוא אשכרה הלך לישון על הספה באותו הלילה
מה לעשות?

הגזמתי?

כן

לא