באיזו מבין שתי האופציות לבחור לעשות בחופש?

שמיניסט בן 18 | כתב את השאלה ב-05/06/20 בשעה 09:23

אז ככה, חופש הקרוב הוא החופש האחרון שלי, ויש לי שתי אופציות למה הולך לקרות בו.
אופציה ראשונה, אני הולך לעשות קורס פסיכומטרי(שוב) ובמקביל להוציא רישיון(שלא הוצאתי עד עכשיו).
האופציה הזאת אומרת שאני יותר משקיע בקטע הלימודי אבל לא יהיה הרבה יציאות, לעיתים רחוקות עם חברים פה ושם ותהיה לי מסגרת יציבה.
האופציה השנייה, היא למצוא עבודה באיזה מקום ובמקביל להוציא רישיון(כנראה יותר מהר כי יהיה לי יותר זמן) והקטע החברתי יהיה יותר חזק.
עכשיו אף פעם לא היה לי חופש 'סוער' במיוחד,לא הייתי כל יום כל היום עם חברים ויש בי את הרצון הזה לעשות את זה בחופש האחרון שלי.
עכשיו מצד שני אני לא כ"כ בטוח שהקטע החברתי יהיה כמו שאני מדמיין, יכול להיות שבכלל החבר'ה שלי כל אחד יהיה כזה עם חברים שלו מהשכונה או עם חברות שלהם.
יש בי פחד מסוים שפשוט כל אחד יהיה לו את הפינה שלו ואני אשתעמם כל החופש ואכנס לחרדות.
אבל נראלי שאם אני יזום דברים כנראה יהיה אקשן אבל בערבון מוגבל.
חשוב לציין שאני עושה את הפסיכומטרי בגלל שאולי אני אלך בצבא לעתודה(סיכויים לא גבוהים) ואני פשוט חוסך זמן לאחרי הצבא.
מה דעתכם? תודה מראש.

מה לעשות בחופש?

פסיכומטרי+רישיון

עבודה+רישון+קטע חברתי כנראה יותר טוב.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"