יוצאים כבר חודש, לא מפסיקה לשנות את דעתי

מבולבלת בת 24 | כתבה את השאלה ב-06/06/20 בשעה 22:09

אני יוצאת כבר חודש עם מישהו, אחרי הרבה זמן שלא היה לי אף אחד..
כשאני איתו כיף לי, הוא חמוד, יש לנו הרבה תחומי עניין
אבל לפעמים גם מוזר לי,
ואני עדיין מרגישה לחץ לפני שאנחנו נפגשים
ובעיקר כל פעם אחרי שאנחנו נפגשים אני מרגישה אחרת.
יש פעם שאני מתלהבת שוב, ולא מבינה למה פקפקתי בזה, ובפעם הבאה אני שוב לא בטוחה.
כבר הייתי בזוגיות, ואז הייתי מאוד בטוחה בבן אדם בשלב יחסית מוקדם, ועכשיו אני קצת משתגעת מעצמי.
אני יכולה להגיד עליו הרבה דברים טובים ומדהימים, אבל אני גם ממש רואה הרבה צדדים שמורידים לי ומבאסים אותי.
מצד אחד, אני לא רוצה לוותר מוקדם מידיי- יש פה משהו טוב שלא קורה לי הרבה, מצד שני אני לא רוצה להשלות אותו ולגרום לו לפתח רגשות יותר מידיי, כי אני לא באמת בטוחה, ואני לא מרגישה את ה100 אחוז הזה שהייתי רוצה.
קרה למישהו שהוא היה ככה מבולבל בהתחלה וזה השתפר? והוא נהיה נינוח יותר? יש סיכוי בכלל?

עדכון ממבולבלת, שואלת השאלה 2020-06-07 15:28:12

תודה לכל מי שכתב..
האמת שכרגע יש תגובות שמעודדות אותי להמשיך ותגובות שגורמות לי לרצות להפסיק.
כך שלא יצאתי עם תשובה חד משמעית :(
אבל אני שמחה שיש פה אנשים שהיו מבולבלים מאוד בהתחלה ואז הצליחו להתייצב
הייתי שמחה לשמוע על עוד סיפורים כאלה
ולכל הבחורים שדיברו על משיכה וסקס, זה לא הבעיה פה..
יש פה אנשים שהתחילו קשר עם סימן שאלה גדול, למרות שלשני לא היה אותו, עם הרבה סרטים ורגעים של חוסר נוחות ואחרי זה פשוט נהיה להם טוב?
שמור עדכון