מתחם הייעוץ של לוינסקי

שאלה 294285

הזמן

דווח

נהל

מחלות מין! אם אני הולך לבדיקה אחרי 3 שבועות ויצא שלילי זה לא ב 100%?

Hasoy34 בן 20 | כתב את השאלה ב-29/06/20 בשעה 16:52

שלום בעיקר למרפאת לוינסקי אוקי אני קצת אפרט על מה השאלה אוקי ככה אני לא מקיים יחסי מין כבר 4 שנים וברור שהלכתי לעשות בדיקות לכל המחלות מין וכולל HIV כמה וכמה פעמים ואפילו לפני חודש ויצא לי שלילי ל ה כ ל !
עכשיו רופאת המשפחה שלי אמרה שבדיקה לHIV זה רק 3 חודשים אחרי מגע חשוד ... ואני לא מבין כי זה סותר את מה שאתם מפרסמים לפי הוראות משרד הבריאות ... כי אם באופן כללי אדם מקיים יחסי מין לר מוגנים ואז הולך לבדיקה אחרי 3 שבועות ויצא שלילי זה לא ב 100 אחוז ?? מתי צריך להיבדק שוב אני צריך הסבר ובכל מקרה אני תמיד בחרדות עקביות עקב האיידס למרות שנבדקתי כמה וכמה פעמים ואני כן נמנע מיחסי מין בגלל האיידס כי אני פוחד להידבק בבקשה הסבירו לי קצת על מין מוגן וכו ואיך פשוט יוצאים מהחרדה הזאת ולמה היא כלכך מפחידה ולמה אנשים לא נזהרים ולא כולם מפחדים מזה כמוני ועוד כמה בודדים שיש להם מודעות על הסכנות הקיימות נמאס לי לחשוב שיש לי איידס למרות שהבדיקה מוכיחה אחרת .... תודה רבה לכם על ההקשבה ..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"