אני מרגיש רתיעה מחנונים כדי לא לחזור להיות כזה. איך להיות נחמד?

סטטוסון בן 27 | כתב את השאלה ב-04/07/20 בשעה 15:01

פעם הייתי ממש מעאפן והיום אני יותר אוהב את האופי שלי, אני יותר אותנטי, יותר גברי, יותר נינוח.
כל פעם שאני נתקל בחנון, נגיד שכן שלי שהוא יותר צעיר ממני שהוא מהחנונים של המטאל (יש סוגי חנונים למי שלא יודע) אז הוא כזה עם שיער ארוך וכרס ובגדול נראה כמו ווייט טראש קלאסי והוא אוהב לשבת מתחת לבניין עם הכלב שלו ולעשן והוא בן אדם מאוד מאוד משעמם ואשתו גם חנונית (אבל מהסוג של אנימה) והיא כל הזמן מספרת בדיחות לא מצחיקות ומנסה להיות מגניבה בכח וזה הכי פתאט.
בקיצור הבנתם, כל האנשים האלה שלא נינוחים עם עצמם והכל אוקוורד איתם.
אז ממש ממש לא בא לי להתקל בהם ולא בא לי להפגש איתם.
אני מרגיש שבאינטראקציה איתם הם מחזירים אותי לסגנון שהיה לי פעם, כל הבדיחות הומואים ולהגיד דברים לא מצחיקים בפאתוס ולצפות ממני לצחוק.
אני האמת אפילו לא יודע להסביר עד הסוף מה הבעיה שלי איתם.
פשוט שאני מרגיש שכשאני איתם אני מחוייב להתנהג כמוהם כדי לא להביך אותם.
כי מה אני אגיד לבן אדם? "וואלה אתה משעמם אחי שחרר אותי"
אז אני זורם איתו על השטויות שלו
וזאת הבעיה שלי שאין לי אמצע
זה או שאני מתחמק ממנו לגמרי או שאני זורם איתו לגמרי.
קשה לי להשאר נינוח כשאנשים כמוהו מדברים איתי.
ואני נראה טוב אז יש גם הרבה בנות חנוניות שמתחילות איתי, כל מיני נואשות מעאפנות שלא נראות טוב, מהסוג שעושה סקס בשביל צומי ומקשקשות לך בשכל כל היום כדי שתראה כמה הן מיוחדות וזה מעייף.
מה שקורה לי בסביבת אנשים כאלה זה שאני נכנס לורטיגו.
כי יש לי ממש שיפוטיות אליהם, בא לי להגיד להם "בחייאת תלכו לפסיכולוג. תצברו ביטחון. תהיו בני אדם" אבל אני כמובן לא יכול לפגוע להם ברגשות אז אני מרגיש תקוע ולא יודע איך להתמודד איתם.
לא בא לי לחזור לסגנון דיבור של פעם, שהבנים החנונים כל הזמן זורקים רמיזות הומואיות אחד לשני (אם מישהו פה היה חנון הוא יודע שזה מקובל אצל החנונים אפילו שהם לגמרי סטרייטים) והבנות כל הזמן מנסות להצחיק ולא מפסיקות לחפור בשביל צומי ולהיות ז.נ.ו.ת.י.ו.ת בשביל צומי.
ממש לא בא לי על השיחות האלה. לא בא ל לחזור להיות כזה.
יש לי כמה חברים חנונים מהצבא (היינו במודיעין שדה) ולקח לי הרבה שנים לגרום להם להפסיק לצפות ממני לזרום איתם על הבדיחות חנונים שלהם.
אבל כל פעם שאני נתקל בחנון חדש אז מתחיל שוב הקונפליקט הזה של -איך לעזאזל אני מצליח לשמור על שיחה נורמלית ולא לגלוש לנושאי שיחה הבנאליים והמשעממים עם כל הקלישאות הכי נדושות ולהגיד כל מיני דברים שגם ככה קוראים בוויינט.
הלוואי שמישהו פה יודע על מה אני מדבר.
פשוט באמת שקשה לי לא להתנשא על האנשים האלה שמנסים להצחיק בכח (הבני ברוכימים) אבל זה לא שאני מראה להם את זה, פשוט שאין לי כח אליהם וזה כבר לא מצחיק או מעניין אותי כל השיחות שלהם על אינפורמציה שבתכלס לא מעניינת לא אותם ולא אותי.
בקיצור אין לי מושג איך מתנהגים עם כל הטיפוסים האלה כי בעיקרון גם אני כזה ואני לא רוצה להיות כזה.
אז כשהם מדברים ככה אני לא יודע מה להגיד.
אני באמת באמת לא יודע מה להגיד חח.
נגיד כשמספרים בדיחה לא מצחיקה מה לעשות?
אני באמת לא יודע מה להגיד אני לארוצה להעליב אף אחד.
מצד שני, אין לי באמת מה להגיד. אז מה לעשות? פשוט לבהות?
אני רוצה לצאת נחמד אבל אני לא רוצה לרדת לרמה שלהם.
מה לעשות?
איך להיות נינוח?
לא בא לי להעליב ולהתעלם
אבל באמת שאני לא יודע איך להגיב ליציאות הצומי/המתלהבות/הוונאבי שלהם
בבקשה אם יש פה חנונים שהשתקמו תעזרו לי

איך אתם מתמודדים עם חנונים?

אני גם חנון ואני זורם עם זה

אני מתייחס וזורם רק כי לא נעים לי להביך אותם

אני לא ממש מתייחס לדברים המעצבנים שהם אומרים

אני בכלל לא מתקרב לחנונים זה מביך אותי בכלל לדבר איתם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"