לעולם לא נהיה ביחד... ?

זה סוד בן 19 | כתב את השאלה ב-06/07/20 בשעה 15:28

היי חברה, יש לי סיפור די מעניין לספר.
קרה לכם פעם שפשוט ידעתם מי "האחת/ד" שלכם וידעתם שלעולם לא תוכלו להיות ביחד ?
אני פגשתי ללא ספק את "האחת" שלי בגיל 16 - אני בנקבה, פשוט ככה .
הסתדרנו מדהים ומהדברים הכי פשוטים נוצרו החוויות הכי מטורפות שחוויתי בחיים עד היום שאנחנו חבורה חזקה של 4 חברים שלא נפרדים לעולם, אז מגיל 16 עד ההווה עברו הרבה מים בנהר ביני לבינה..
הכל התחיל שפגשתי את החבורה הזו לראשונה ועשינו ביחד דברים כל כך משוגעים ומצחיקים דברים בנאלים לגמרי היו הופכים לחוויה לא נורמלית. וישר קלטתי שהיא משהו מיוחד.. שהיא בדיוק כמוני .
אבל היה לה חבר.. והיא לא הפסיקה להתחיל איתי כי היא הרגישה בדיוק אותו הדבר.
עכשיו הקורא השפויי יומר, הופה, עצור כאן, נורה אדומה.
כן אני יודע, ולכן נמנעתי מהחיזורים שלה במשך שנה וחצי גם לאחר שנפרדה מהחבר ולבסוף החלטתי לתת לזה הזדמנות וזרמתי.
שכבנו על היום הראשון ובפעם השניה כבר התאהבנו לגמרי.. הבטחות מילים יפות וכל מה שבדבר, רק בסוד כי זה קצת מוזר.. זה כמו לשכב עם החבר הכי טוב שלך.. :))
יום למחרת (!) אני מגלה שהיא ירדה לחבר מהשכבה והתרסקתי לרסיסים.. שאלתי אותה למה והיא רק כעסה על עצמה, התנצלה והתחננה שאסלח לה..
חשוב לציין שהיא הייתה בחורה מאוד מתוסבכת כמו שבטח הבנתם.. וחשבתי בתמימותי, שזה יגמר איתי.. טעיתי .
לא דיברנו שנה שלמה, ויצאתי עם בחורה מדהימה שברוך השם אנחנו יחד עד היום.. (שנתיים).
החבורה לא יכלה להמשיך עוד מפורקת, ולכן נאלצתי לסלוח "אפלטונית" תוך שאני מגדיר חוקים ברורים שלעולם לא נהיה ביחד.. לא יכולתי עוד להחזיק את הכעס כיוון שאנחנו מסתדרים כל כך טוב ביחד שחזרנו להיות החברים הכי טובים :)).
לא הרבה זמן לאחר מכן היא יצאה עם מישהו שבאופן מפתיע החבר שלה גם עד היום (שנה וקצת) .
אני והוא כמו שאתם בטח מבינים, מסתדרים נהדר חחח כיוון שהיא בחרה בן זוג בדיוק כמוני חחח.
אני שמח בזוגיות שלי עד הגג, וגם היא..
אבל שנינו יודעים שאנחנו נועדנו להיות ביחד וזה לעולם לא יקרה, לפחות בגלגול הזה..
תמיד אותו המבט הזה.. שהיה רוצה שזה יהיה אחרת..