חושש מהמעבר לתל אביב

snow בן 27 | כתב את השאלה ב-09/07/20 בשעה 16:55

אהלן לכולם,
אני יליד פריפריה ואני בשנתיים האחרונות עולה בי המחשבה שאני רוצה להעצים את עצמי יותר.
גדלתי בסביבה חסרת בטחון ולדבר הזה היו הרבה השלכות בחיים שלי,
הגעתי למצב שבאלי לברוח מהכל. להתחיל מחדש הכל, ולבנות את עצמי מחדש.

ככל הנראה אם הכל יעבוד לפי התוכניות, בסוף החודש אני עושה את המוב הזה.
אך בעקבות המצב האחרון סיכוי טוב שאני מוצא את עצמי ללא עבודה בזמן הקרוב?

מצד אחד אני לא רוצה לקרוס כלכלית ומצד שני אני לא יכול להשאר בעיר הזאת יותר.
אני כרגע גר ביחידת דיור של הוריי, ואני פשוט משתגע מכל דבר.
אני יודע שאני צריך לברוח מפה כבר.

ההורים משגעים אותי, השכנים משגעים אותי, פתאום כל דבר קטן מפריע לי במקום הזה.

חשוב לציין שאני בחור מאוד פעיל, ואף פעם לא נכנסתי למצוקה כלכלית ואפילו יש לי קצת כסף ל3 חודשים בערך.

מה אתם חושבים?
לסבול או לעבור? (נראלי שזה המצב כרגע)

לעבור לתל אביב?

כן, הכל יהיה בסדר ואתה לא תקרוס כלכלית.

בנתיים לא, חכה שהמצב יתבהר קצת יותר.

תל אביב לא תפתור לך את הבעיות, לך לחפש את התשובות במקום אחר.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "