גיליתי שבעלי שכב עם זונה, איזה בדיקות אני צריכה לעשות?

נטע בת 28 | כתבה את השאלה ב-12/07/20 בשעה 20:35

גיליתי שבעלי שכב עם זונה, מסתבר שזו גם זונה שמתכתבים איתה ושולחים אחד לשני סרטונים.
אנחנו נשואים כמעט ארבע שנים, מכירים בערך תשע שנים. פלוס ילד בן שנה וילדה בת שלוש
הסקס מעולם לא היה וואו, והוא כועס על זה בנישואים וזו טענתו העיקרית מול מטפלים. מצד שני- אני חווה התעללות ואלימות רגשית כלכלית ומילולית, שהוא אינו מודה בה. אז איך יהיה לי חשק מיני כאשר אני מפחדת מפניו?!
מפה לשם- הקו האדום אצלי היה בגידה, או פגיעה פיזית. והקו האדום הראשון נחצה. ועוד שכבתי אחרי שהיה איתה והיה נחמד ואני נגעלת עכשיו כל כך, מהפתטיות שלי, מהשקרים שלו. אז ברור לי שאני מתגרשת. זה סיפור מבחיל של שנים וכמעט בגידות (ככל הידוע לי, יש מצב שהיה והוא ניקה אחריו היטב), והתעללות.
וסתם, פשוט קשה קצת. דיברנו על לקנות שטח, לבנות בית, הוא הבטיח, השקרן, הבטחות של מאמצים לשינוי. ושכב עם זונה.
אז לשאלה- הוא עוד לא יודע שאני יודעת. גיליתי מחיטוט בטלפון (כן כן לא מוסרי, לא ענייני, אבל הוא בוגד אמיתי, לפני חודש פתח טינדר, וכשהייתי אחרי הלידה של הקטן אצל ההורים שלי כי הוא לא נתן יד עם הילדים, הוא הזמין נשים אלינו הביתה- בפייסבוק- לפי תשובותיהם או יותר נכון התעלמות מצידן למזלו שום דבר לא יצא אל הפועל) ואני הסתומה עדיין נשארתי. בכל אופן- אז החיטוט בטלפון- הוא יזעם ויסובב אץ האשמה עלי שנגעתי לו בטלפון, יש רעיון לדרך להוכיח אותו על בגידתו שלא בהתוודות שלי כרגע שציטטתי לו בטלפון?
ב׳, אשמח לחיזוקים. אני בתומה לחשוב שאולי זונה זו לא ממש בגידה.. כל המשפטים האלו שאם אין בבית יחפש בחוץ וכו.. שגורמים לי לשאת באחריות.
ג׳ בגלל ששכבנו אחרי שהיה איתה- כמה נפוץ להידבק במחלות מין? אין לי מושג אם היה עם קונדום או לא, הוא יכול להיות סתום בלי.. ואני אשלם את המחיר. איזה בדיקות כדאי לעשות אם אני חוששת?

עדכון מנטע, שואלת השאלה 2020-07-12 21:17:39

אז רוצה לתקן, לקח כמה ימים עד שזה התפרסם, הוא כבר יודע, הוא הצטדק,, מסתבר שזה לו זונה, זה עיסוי, כולנו יודעים איזה עיסוי..
לכל אילו שמנפנפים וחושבים שאני הופכת לקורבן- לא ממש. ובעיקר קשה לי כי זה לא הזיז לי כמו שהיה צריך.. זה אך פעם לא יהיה נעים לגלות דבר כזה, אבל כבר אנחנו שנתיים מנסים להציל את הנישואים האלו בלי שום טיפת סיכוי.. כך שלא הופתעתי, ולפעמים אפילו קיוויתי שזה יקרה כי זה ייתן לי את ההצדקה הסופית לסיים את זה, ואת האומץ. להסתדר כלכלית- אני יכולה לסחוב. הגדולה נכנסת לגן חינוך חובה אוטוטו, עבודה יש לי- ביחד עם התינוק. כמובן לא עושה משכורת פסיכית אבל זה מכירות ויש אחוזים. והמשפחה מבטיחה לעזור כמה שאפשר. בנוסף אני חיה בקהילה במושב שיש עזרה כלכלית בכל מיני צורות וודאי שאני לא רוצה ליפול על אף אחד, אבל אם אני אצטרך וקצת עזרה ופה ושם, אני בטוחה שאעמוד על הרגליים. אני לא יכולה לראות את חיי ממשיכים באומללות שכזו. אני לא מסופקת בהמון בחינות, כנ״ל הוא, ואנחנו שנתיים בטיפולים שמעלים חרס.. הוא אבא מקסים לילדים ואני מנסה להוביל את זה לגירושים זהירים ומכבדים. כמובן שאיתו צריך ללכת על ביצים כי הוא חמום ואיים כבר בתקופה אחרת בסרבנות גט ונקמה.. אני פשוט התעייפתי לחיות בפחד וחוסר כבוד מינימאלי אלי כאדם. ואני באמת עם יד על הלב רוצה שימצא את מה שהוא מחפש ויפסיק לנסות לכפות אותי להיות משהו שאני לא.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"