איך לשמור על חבר שלי ולמנוע פרידה?

נוי שלם בת 18 | כתבה את השאלה ב-10/07/20 בשעה 15:44

היי כולם,
אני בת 18, אני וחבר שלי ביחד כבר 10 חודשים. תחילת הקשר שלנו הייתה ארוכה ומסובכת קצת, במשך החצי שנה הראשונה, ההורים שלי לא ידעו בכלל על עצם קיומו והוא היה מגיע רק בשעות שהם היו בעבודה. היינו נפגשים פעמיים בשבוע ובמקסימום שלוש. הסתרנו את זה שאנחנו זוג, אני הסתרת יותר נכון, הייתי ביישנית ולא רציתי שכל העולם ידחוף את האף שלו. רציתי לשמור את זה לעצמי, היו לי הרבה ידידים ולכן גם בקשר ההתחלתי שלנו היו הרבה בעיות כי המון דברים לא התאימו לו.
היום, אנחנו נפגשים כל ימות השבוע, זה כבר לא סוד, אפילו שלחנו סטורי לאינסטגרם, והאמת אין הרבה בעיות.
הבעיה היא שהתחלתי לקחת אותו קצת כמובן מאליו ואני חושבת שגם הוא. פעם הייתי מאוהבת בו, הסתכלתי עליו והייתי מאושרת, כל הודעה שלו עשתה לי בום בלב, והיום חוץ מהעובדה שהוא כבר לא שולח לי הודעות כמו פעם, ופחות מעדכן אותי, אני מרגישה כאילו הכל ירד ונהרס.
הוא גם התחיל להתפרץ עלי לפעמים, כל מיני דברים שאין סיכוי שהוא היה עושה.
הוא האהבה הראשונה שלי והפעם הראשונה שלי, 8 חודשים הייתי מאושרת ומאוהבת והחודש האחרון שיבש את הכל, החודש שאנחנו כל הזמן נפגשים. שנינו לוקחים אחד את השני כמובן מאליו. אני לא רוצה להיפרד ממנו ולהרוס הכל, אני רוצה לחזור חודש אחד אחורה, לאותה הרגשה. אשמח לשמוע ממישהו שחווה את אותו הדבר ויכול לשתף אותי איך מצילים את זה. תודה לכולם.