לשמור איתה על קשר?

אטר בן 22 | כתב את השאלה ב-11/07/20 בשעה 20:54

היי לכולם, מה שלומכם?
הכרתי מישהי לפני חודש, יצאנו 3 פעמים פתאום קיבלתי ממנה שקט מוחלט, בסוף דיברנו על מה קרה לה, היא סיפרה לי שבגדו בה בעבר, אחרי הרבה שנים, ופעמיים, היא הסבירה לי שכל פעם מאז שהיא הגיעה למצב כזה היא פתאום לא יודעת מה להרגיש ונרתעת, היא אמרה שאיתי זה הכי רחוק שהיא הגיעה והיא דחפה את עצמה כמה שיותר, היא אמרה שהיא ממש רוצה אותי בגלל החיבור שיש בנינו. אבל היא עדיין לא מוכנה לקשר. זה מפחיד אותה. אמרתי לה שאני לא רוצה לוותר בכזו קלות, בגלל מה שאני מרגיש, ממש התחברתי אליה ואף פעם לא היה לי חיבור כזה עם בן אדם, זה מרגיש לי שהסיבות שלה לא קשורות אליי בכלל ולכן זה גורם לי לרצות להמשיך, הבעיה שאני עכשיו במצב לא מודע, אין לי מושג מה יהיה, אמרנו שנשמור על קשר, וזה משגע אותי, מה יהיה בסוף? מה אני אמור לעשות? לדבר איתה עוד עושה לי טוב, אבל זה כי הרגש שלי עדיין יודע שיש סיכוי בעצם, ואם אפסיק לחלוטין סתם ארגיש רע כי זה פיספוס.

בנוסף לא אראה אותה עכשיו חודשיים אז זה כביכול הזמן שאמרתי לעצמי נמשיך לדבר ואז נראה מה היא תרגיש בסוף החודשיים האלו.

מה לעשות? לשמור איתה על קשר? ולראות מה יהיה?
או לחתוך לחלוטין ולסבול עכשיו חצי שנה מרגש שלילי, זה מה שקרה לי אחרי האחרונה שגם לא יצאנו כמעט, לוקח לי זמן להתגבר על רגשות.

לשמור על קשר?

כן

לא