לאחרונה שמתי לב שערוץ 2 כל היום מביא כתבות על נשים בלבד. האם זה הפך לערוץ נשים?

דניאל בן 30 | כתב את השאלה ב-11/07/20 בשעה 15:47

זה יהיה טיפה ארוך אז מצטער מראש..

אני שנים רואה ערוץ 2.. אך לאחרונה פתאום הבחנתי במשהו שלא ראיתי בעבר.
ולא רק בערוץ 2

1. מבוקר ועד ערב שאני חוזר מהעבודה.. גם באילנה דיין
רוב התוכניות והכתבות שהערוץ מביא הוא כמעט על נשים בלבד !!
במיוחד כתבות על נשים שהתלוננו.. יש את זה כמעט כל הזמן ללא הפסקה.
אישה שעברה דכאון ואפילו אישה שקנתה בגד ולא קיבלה זיכוי.

2. אישה שנרצחה- מקבלת סרט דוקומנטרי ומופיע בכל החדשות הראשיות למשך שבועות.
מנגד גבר שנרצח - מקסימום כתבה בעמוד אחרון וזה לא מעניין אף אחד.
בשנה יש בערך 10 נשים שנרצחו ו100 גברים שנרצחים. רק להבין את ההבדלים.

3. לעתים אישה שרצחה גבר. נשים תומכות בה ועושות הפגנה למענה לשחרר אותה כי הם למען האישה. התקשורת מתייחסת לכך בעדינות יתרה ועם מינימום פרסום.

4.כמעט לא רואים שנותנים כתבות על גברים שעברו פגיעה או טרגדיה בחייהם.

יש לי חבר שאף פנה למערכת הערוץ עקב התעללות שעבר בחייו ואמרו לו שאין להם זמן לתת לו, כאשר הוא פנה ממספר אחר ואמר את אותו מקרה אך שקרה לאישה- העיתונאית שינתה את היחס ואמרה שהיא מוכנה לעשות על זה כתבה !!

למה האפליה הזו?

כל הבמה הולכת למען נשים ואת הגברים מדירים מעיני הציבור. כאילו הם בכלל לא בני אדם.
ולא רק הערוץ הזה אל כמעט כל העיתונים.

באיזה מדינה אני חי?

עדכון מדניאל, שואל השאלה 2020-07-12 14:25:44

ארצה לומר שבתור אחד שחי בחו"ל תקופה ארוכה בארצות הברית ואוסטרליה עקב העבודה שלי.

אין שם כמעט את האפליה הזו. אלא בצורה מועטה.
ורואים שם הרבה כתבות על גברים שעברו פגיעה או עוול בחיים .
עיתונאיות שם לא פועלות עם אג'נדה מגדרית.

והפוך - מבחינה פלילית שם נשים נשלחות לעונשים כמעט דומים כמו גברים.
יש חוק שווה לכולם .

האפלייה הקיצונית הזו - זה דבר שאני נתקלתי בו אך ורק בישראל בלבד.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"