איך לשחרר ממנה?

רד בן 26 | כתב את השאלה ב-15/07/20 בשעה 17:50

אני וחברה שלי היינו שנה וחצי ביחד, היא בת 23 ואני בן 26, נפרדנו לפני שבועיים ומאז לא דיברנו בכלל, לפני שלושה ימים ראיתי אותה בדייט מתנשקת עם מישהו, פשוט תפסה אותו ונישקה כאילו היא לא יכולה להתנגד אליו, זה שבר לי את הלב, היא לא ידעה שראיתי, היא גרה די רחוק וזה די מוזר שהיא הגיעה לאיזור שלי אבל יכול להיות שפשוט החדש גם מהאיזור שלי..
אני לא מבין איך היא התקדמה אחרי שבוע ואני עדיין תקוע מאחור, אני כל הזמן חושב עליה, לא מצליח להכיל את הרגשות ופשוט בוכה, לא עבדתי כבר שלושה שבועות ובגדול אני פשוט במצב חרא ואני לא יודע איך לצאת מזה, לא דיברתי עם בנות ולא ניסיתי כלום כי כל כך אהבתי אותה, היא מבחינתה רצתה "הפסקה" ואני לא הייתי מוכן לקבל את זה.
מחקתי את כל התמונות, את המספר, את השיחות, האפליקציות, זה לא מונע ממני לחפש את השם שלה, אני רוצה להפסיק עם זה ולא מצליח, המחשבה שמישהו אחר יגע בה או שכבר נגע פשוט גומרת אותי..
התמונה שלהם ביחד לא יוצאת לי מהראש וזה שובר אותי מחדש, למה לפגוע כל כך במי שאוהבים ?
אני פשוט מרוסק וקלישאות של "רק הזמן יעזור" , "תמשיך הלאה" , "תזיין" , "תכיר בנות" "כולם עוברים את זה" , "יהיה בסדר" וכ"ו פשוט לא עובד..
אני יודע שאני חייב להתנתק ממנה, לחזור להתעסק בעצמי, להציל את מה שיש מתקופת מבחנים שדי נפגעה בגדול בגלל כל המצב, אני פשוט לא מצליח.

איך מתקדמים כל כך מהר?

אי אפשר

ריבאונד

לא אהבה