אמא מתערבת לי בחיים ובזוגיות, כל שיחה איתה משאירה אותי בעצבים ורועדת

קיילי בת 26 | כתבה את השאלה ב-24/07/20 בשעה 20:23

אמא שלי מתערבת לי בחיים מאז ותמיד מחליטה עליי ואוסרת עליי דברים וכו. סבלתי את זה עד שיצאתי מהבית עקב לימודים. אמא שלי אמרה שהיא תממן לי את הלימודים (מחייה+שכר לימוד) משום שמאוד חשוב לה שאלמד וזה ערך עליון אצלה (ידעתי גם שזו הדרך היחידה שבה אוכל לצאת מהבית מבלי שהיא תרדוף אותי, ברחתי לקצה השני של המדינה).. אז עכשיו יש לי בן זוג כבר שנה ואנחנו רוצים לעבור לגור ביחד. מאוד חשוב לה שהוא ישלם עליי על הכל והיא אומרת שגבר שלא משלם הוא לא גבר. היא גם אומרת שהוא חייב להציע לי ושאני חייבת להתחתן כמה שיותר מהר (אני לא ממהרת) אז לגבי הדירה שלנו היא שאלה אותי כמה אני אשלם על הדירה וכמה הוא, והיא רוצה שהוא ישלם הכל. (עוד לא סגרנו את זה בינינו, מניחה שחצי חצי) היא לא מאיימת שהיא לא תתן לי כסף היא פשוט התחילה להגיד עליו דברים רעים שאם הוא לא משלם הוא קמצן ולא גבר ושאני צריכה לזרוק אותו ולא לעבור לגור איתו. היא אומרת שבגלל שהוא עובד ואני לא הוא חייב לשלם על הכל. אני לא מסכימה איתה, ובכלל מה שאני לא מסכימה זה זה שהיא מתערבת לי בחיים ומחליטה מה נכון לי ומה לא! אמרתי לה שאני לא רוצה לקחת ממנה שקל מעבר לשכר לימוד כי יש לי חסכונות ואני אוכל לדאוג למחיה שלי. היא לא מסכימה לזה. אני יודעת שהיא רוצה להמשיך לשלם כדי להיות בעלת השליטה..היא גם לא מקשיבה לי ותעביר לי כסף בכל זאת אמרתי לה שאתרום אותו לנזקקים ושאני לא רוצה את הכסף שלה. מה לעשות? מאוד קשה לי לדבר איתה כל שיחה איתה משאירה אותי בעצבים ורועדת לא ראיתי אותה כמעט חצי שנה וזה לא מפריע לי בכלל מרוב שהקשר שלנו גרוע.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"