ממש מפחד, מקבל מהם מייל בו הם מאיימים עליי על זה שיש לי חוב של 300$

מבוהל בן 19 | כתב את השאלה ב-26/07/20 בשעה 15:12

קודם כל שלום, אני רוצה להגיד לפניי הכל שאני חייל עם כרטיס חיוב מיידי (דביט\דיירקט) אתחיל לספר את מה שקרה, אז אני בבידוד בבית אחריי שאני בבסיס, תקוע בחדר ואין לי מה לעשות, ואז נכנסתי לאתר שבו אפשר להיות בוידאו עם אנשים והם עושים כל מיני דברים (מקווה שהבנתם), בהתחלה הכל היה טוב ויפה, זה הוריד לי סכום כסף מסוים מהחשבון כמו שזה אמור לעשות, אבל אחריי כמה זמן אני מקבל מהם מייל בו הם מאיימים עליי על זה שיש לי חוב של 300$ לא סכום כזה גדול אבל אני חייל, זה יותר מהמשכורת שלי, אני לא יכול לבקש מההורים כי המצב גם ככה חרא, ואני ממש ממש לא רוצה שהם או מישהו אחר ידע על זה, בקיצור הם מאיימים עליי שיש להם את כתובת הIP שלי שהם יודעים איפה אני גר, שהם יודעים הכל ושאם לא אשלם להם, הם יפתחו נגדי תביעה עם הרשויות המקומיות באיזורים בהם אני גר, בגין גניבה ועוד דברים כאלה, האם הם באמת יכולים לעשות את זה? אני לא מבין איך כרטיס דביט חויב על 300$? ועכשיו בגלל שכלכך נלחצתי מהמייל הזה, פשוט מחקתי את האימייל שלי, ומחקתי כל דבר תקשורת שהייתה לי איתם, אני מבקש שלא תבקרו את מה שעשיתי, אלה רק תביאו לי עזרה או עצות, אני ממש מפחד ממה שהם יכולים לעשות, מה לעשות? אני ממש מפחד ולחוץ.
תודה לעונים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"