אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

דודה שלי מכירה את אחת המטפלות המתעללות מרמלה - הייתם עושים עם זה משהו?

שרית בת 23 | כתבה את השאלה ב-02/08/20 בשעה 21:41

לא בקטע פלילי חס וחלילה!!!!!! - מבהירה לפני הכל
אבל קשה לי, כואב לי בלב כאב ענקי!
דרכו להם על הרגליים, זרקו להם את האוכל על הרצפה, נתנו להם מכות בכל חלקי הגוף, שפריצר של חומר חיטוי לפנים - איך אפשר לעשות כזה דבר לתינוק?! אם את לא מסוגלת להתמודד עם העבודה תתפטרי, איזו נפש יש לאדם שעושה כזה דבר??
עכשיו אני מהאיזור ודודה שלי ממש יודעת מי היא, אני תוהה אם יש משהו שצריך להיעשות. אני יודע שזה נחקר ויטופל אבל כמו תמיד הדברים האלו ייגמרו באולי כמה חודשי מאסר והיא תחזור לעשות לא יודעת מה ומי יודע מי יהיה הקורבן הבא... אני תוהה אם יש משהו שצריך לעשות עם זה, לא יודעת, אולי אני מגזימה, אבל אני פשוט כואבת מבפנים, חושבת על אחיינים שלי ברחבי הארץ במגוון של גנים ולכו תדעו אם מישהו שם מתעלל בהם...
סתם מעלה פה לדיון - הייתם עושים משהו אם היה מגיע לכם מידע כזה? אפילו לכתוב לה מכתב שמתאר אין אני מרגישה ומה אני חושבת על מה שהיא עשתה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"