לא מצליח להגיע לזקפה ומתקשה לגמור

שלומי בן 24 | כתב את השאלה ב-06/08/20 בשעה 09:08

אז לא, אין לי בעיה של אין אונות או משהו בסגנון. (נראלי)
מאז שגיליתי את כל מה שקשור למיניות אני מצליח לגמור (לוקח לי לא מעט זמן, אבל גומר בצורה רגילה לגמרי מעולם לא היו לי בעיות).
אני גיי, ובשבועיים האחרונים כשאני ובן הזוג שלי שוכבים יוצא לי נוזל מסוים כאשר הוא חודר לתוכי (מאמין שזה סוג של גמירה פרוסטטית).
העניין הוא (שאפילו שזה נעים) זה גורם לי לא להצליח להעמיד את איבר המין ואני מתקשה מאוד לגמור וזה מתסכל!
אני משתדל לא להתעסק בזה במהלך הסקס אבל גם את הבן זוג שלי זה מבאס שלא עומד לי והוא חושב שזה קשור אליו.
אותי זה מאוד מבאס ואפילו זה גורם לי להיות בדאון תוך כדי הסקס, כי אני לא מכיר את עצמי ככה - תמיד הייתי מצליח לגמור ולהגיע לזקפה בלי בעיה.
יש לציין שתנוחות מסוימות כמו שאני על הגב והוא עומד או שאני מעליו (אלו תנוחות שהחדירה עמוקה במיוחד), אז אני מרגיש שיוצא לי נוזל מאיבר המין. שוב אני לא יודע בדיוק מה זה אבל אני תוהה אם זה סוג של גמירה ולכן אני לא מצליח להעמיד את איבר המין - בדיוק כמו שהייתי חווה אורגזמה רגילה ואחרי זה לא היה עומד ישר.
לא קרה איזשהו משהו רגשי (יש לי קצת לחץ בעבודה אבל היה לי גם לחץ לפני שהדבר הזה התחיל) וזה לא שאני לא חרמן או משהו בסגנון. פשוט לא עומד - אבל חרמן באותה המידה.
מה יש לי? :(

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

טרם נכתבו עצות לשלומי, כתיבת עצה כעת

עוד ממדור "בין הסדינים"